ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

«Ανάστα ο Θεός»:Αναστήσου Θεέ μας,πάνω στην καλύτερη ώρα,τώρα που μας ζυγώνει το σκοτάδι!

Ελευθέριος Ανδρώνης


  «Ανάστα ο Θεός»: Αναστήσου Θεέ μας, πάνω στην καλύτερη ώρα, τώρα που μας ζυγώνει το σκοτάδι!
 «Ανάστα, ο Θεός, κρίνων την γην ότι συ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις έθνεσι»!
Αναστήσου Θεέ πάνω στην καλύτερη ώρα, όπως πριν 2.000 χρόνια, έτσι και σήμερα. Αναστήσου πάνω στην ώρα που οι διαχρονικοί εχθροί σου, φρόντισαν να σφαλίσουν τον Τάφο σου με τις βλασφημίες τους, με την απιστία τους, με την αντιχριστιανική μανία τους. Αναστήσου πάνω στην ώρα που οι φαύλοι κάνουν σχέδια για να καταλάβουν τον θρόνο σου.
  Αναστήσου πάνω στην ώρα που τα όργανα του διαβόλου λυσσάνε από χαιρεκακία γιατί νομίζουν πως θριάμβευσαν. Αναστήσου για μια ακόμη φορά, να πιάσεις στον ύπνο τους δολοπλόκους που νομίζουν πως ξεμπέρδεψαν μαζί σου. Αναστήσου πάνω στην ώρα που το θηρίο του Άδη φαίνεται να σε χώνεψε στα σπλάχνα του. Αναστήσου πάνω στην ώρα που κάποιοι πιστοί έχουν καταληφθεί από λιποψυχία, από φόβο, από απόγνωση και δειλία.
  Πάρε τα κλειδιά του Άδη στα χέρια σου, λάβε την κληρονομιά σου στα έθνη, βασίλεψε στον ουρανό, στη γη και στα καταχθόνια. Γκρέμισε το οικοδόμημα της σύγχρονης Βαβυλώνας, ρίξε από τον επίγειο θρόνο του, τον άρχοντα του κόσμου τούτου, και μοίρασε τη δικαιοσύνη σου, στους υπηρέτες του.
  Αυτοί που δεν σε αντικατέστησαν ως Θεό, με έναν άλλον «θεό» της εγωιστικής βολής τους, που είτε τον λένε επιστήμη, είτε τον λένε φιλοσοφία, είτε τον λένε πολιτική, είτε τον λένε πανσεξουαλισμό και αποκτήνωση, αυτοί, με καθαρή διάνοια, με ταπεινή καρδιά, θα αναμένουν την Ανάσταση σου, σαν λαμπάδες αναμμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: