ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Είχαμε τους θεομάχους και τώρα τους φωτομάχους !



 Οδεύουμε προς το Άγιο Πάσχα και ήδη βγήκαν οι κάθε λογής φιλόσοφοι να μιλήσουν για το Άγιο Φως και την Ανάσταση του Κυρίου. Ειδικά το Άγιο Φως είναι must αυτές τις μέρες, σαν την σόδα που πίνουμε για να χωνέψουμε το αρνί.
  Όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες βγαίνουν και θα βγουν να πουν με επιστημοσύνη και κατ’ αποκλειστικότητα τα δικά τους για την αφή του Αγίου Φωτός και τα τρικ με τα οξείδια μετάλλων η τους αναπτήρες zippo και BIC.

 Και από λαμπρή Τρίτη όλοι και πάλι στην μοναχικότητα και την μοναξιά των συμπλεγμάτων μας. Οι Αρμένηδες του Παναγίου Τάφου οι Καθολικοί και όλοι οι παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ, σιωπή, και μεις οι Ορθόδοξοι μονίμως τρωγόμαστε.
 Έχουμε βέβαια την ευτυχή συγκυρία να έχουμε στους κόλπους μας ανθρώπους του πνεύματος όπως τον Τατσόπουλο και κάτι άλλοι γραφικοί που σφύζουν από εξυπνάδα, όπου δαιμονίζονται τα σαραντάμερα….

Όλα τα λύσαμε σ’ αυτόν τον τόπο και έμειναν μονάχα τα θρησκευτικά μας τρικ να αποδικωποιήσουμε. Από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους ως και τους νεοέλληνες του προηγούμενου αιώνα καταντήσαμε στους Τατσόπουλους, τους Καυκόπουλους και κάτι Τζάνηδες να μας δείξουν το φως μας !

Ο Αδαμάντιος Κοραής άλλο πνεύμα είχε όταν ασχολήθηκε με τα μυστήρια των Ιεροσολύμων, να ψέξει δηλαδή τα κακώς κείμενα και τις δεισιδαιμονίες του λαού μας και ειδικά των Ρώσων προσκυνητών.

Είχαμε τους θεομάχους και τώρα τους φωτομάχους ! Τόσα εκατομμύρια προσκυνητών είναι ανόητοι και μόνο οι δικοί μας έξυπνοι δεν μασάνε άχυρα….

 Είναι δείγμα της πνευματικής μας παρακμής οι τύποι αυτοί, που το μόνο τους ατού είναι ότι έχουν κάνει έρωτα με την μισή Αθήνα, να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε τις ανοησίες τους και ήμεθα εμείς υποχρεωμένοι να τους ακούμε και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση του ένθεου Μητσοτάκη.

 Στο κάτω κάτω με την μισή Αθήνα έχουν ερωτοτροπήσει όπως διαλαλούν, ας κάνουν κουράγιο να κάνουν και με την άλλη μισή μήπως και δουν το φως τους. Εξάλλου ως χριστιανοί που είμαστε δεν θέλουμε οι συνάνθρωποί μας να πάνε και τυφλοί στον Άδη.

Με αυτά τα ολίγα και με φως καίγον στην καρδιά μου να σας ευχηθώ καλό Πάσχα και κυρίως καλή Ανάσταση!


Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός

Δεν υπάρχουν σχόλια: