ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ & Ο ΛΥΚΟΣ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ



Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της Τράμπζονσπορ σε ΦΙΛΙΚΟ αγώνα, το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε.
Ελάχιστοι όμως πήραν είδηση την πρόκληση που έστησαν οι Τούρκοι, με ύπουλο τρόπο, για να στείλουν επιθετικά μηνύματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον Ελληνισμό.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού, στις διαφημιστικές ηλεκτρονικές πινακίδες που έχουν στηθεί πέριξ του αγωνιστικού χώρου, έπαιζε μήνυμα στα αγγλικά «Ελάτε στη Βόρεια Κύπρο».
 Πρόκειται για μία αδίστακτη πρόκληση από αυτούς που εδώ και 49 χρόνια έχουν καταλάβει το 38% του Νησιού και το οποίο το 1983 το μετεξέλιξαν σε ψευδοκράτος ονόματι «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» που δεν έχει αναγνωρίσει καμία άλλη χώρα στον κόσμο.
Η πρόκληση που έστησαν οι Τούρκοι δείχνει ξεκάθαρα, ότι οι ελληνικές ομάδες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, όταν αγωνίζονται με ξένες ομάδες, ειδικά με τουρκικές, είτε σε φιλικά παιχνίδια, είτε σε επίσημα.
Το όλο γεγονός μας θυμίζει την παροιμία που έφεραν οι παππούδες μας από την Μικρασία: ''Ο Τούρκος και ο λύκος φίλοι δεν γίνονται!''
Δεν ταξιδεύουμε στην Τουρκία. Ούτε ευρώ στην τουρκική οικονομία! Δεν συμμετέχουμε στα τουρκικά ταξίδια των πρακτορείων.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Κάθε ευρώ που μένει στην χώρα μας, κάθε ευρώ που πηγαίνει στην ελληνική κοινωνία ενισχύει τους συμπατριώτες μας, βοηθά την ελληνική οικονομία, στο τέλος γυρίζει σε μας τους ίδιους!
Γι'αυτό δεν ταξιδεύουμε στην Τουρκία.
Δεν στηρίζουμε την τουρκική οικονομία.
Δεν χρηματοδοτούμε τον τουρκικό εθνικισμό.
Δεν ενισχύουμε τον τουρκικό στρατό και την νεο-οθωμανική επεκτατική πολιτική του Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: