ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Woke γενιτσαρισμός

Ελευθέριος Ανδρώνης

Δηλωση Πρωθυπουργού:
...«Το κράτος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένεια, ως τον βασικό πυρήνα ανατροφής των παιδιών, όμως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πιο αυστηρές τις ποινές για παραμέληση ανηλίκων», είπε με απύθμενο θράσος ο κ. Μητσοτάκης.

 Έχοντας στο κρυφό μέρος της ατζέντας του το να αποκόψει (σταδιακά) τη γονική επιμέλεια, ο πρωθυπουργός εκμεταλλεύεται τα φαινόμενα βίας για να στοχοποιήσει τους γονείς. Και έτσι να δικαιολογήσει την «περικύκλωση» του γονέα, με νόμους που θα κάνουν συν – κηδεμόνα το κράτος. Όπως βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλα κράτη που έχουν εξελίξει τον woke πατερναλισμό, οι ποινές στους γονείς αυστηροποιούνται και η αφαίρεση επιμέλειας τέκνου γίνεται με fast track διαδικασίες.

 Να θυμίσουμε ενδεικτικά ότι στη Σκωτία παρουσιάστηκε πρόταση νόμου που προέβλεπε έως και 7 χρόνια κάθειρξη για γονιούς που θα αρνούνταν να επιτρέψουν στα παιδιά τους να αλλάξουν φύλο. Ποινικές κυρώσεις για τους γονείς, προβλέπονταν ακόμα και για την αποτροπή του παιδιού «να ντυθεί με τρόπο που αντανακλά τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου του». Θα αρκούσε μόνο το παιδί να καταγγείλει σε κάποια Αρχή τις διαφωνίες των γονιών του, για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Επομένως βλέπουμε ότι ταυτόχρονα, ΚΑΙ η woke παράνοια καταστρέφει τα παιδιά, ΚΑΙ οι γονείς τιμωρούνται επειδή δεν δέχονται την καταστροφή των οικογενειών τους από αυτή. Ανόθευτος φασισμός.

 Αλλά για να ξαναπάμε στο θέμα της άγουρης βίας, μπορούμε μεν να πούμε ότι όντως αξίζει σε ανάξιους γονείς να μη βλέπουν την επιμέλεια ούτε… ζωγραφιστή, αλλά μαζί με τα «ξερά», το κράτος θέλει να κάψει και τα «χλωρά». Για την ακρίβεια τα «χλωρά» είναι ο κύριος στόχος τους, δηλαδή να διαλύσουν την κοινωνική άμυνα των οικογενειών που λειτουργούν ως ανάχωμα στην ατζέντα ανωμαλίας.

Ο woke γενιτσαρισμός δεν αρκείται μόνο στα σχολεία, αλλά εισχωρεί και μέσα στις οικογενειακές εστίες. Και η αυξανόμενη βία των ανηλίκων χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για να στριμωχτούν οι γονείς στη μέγγενη του κράτους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: