ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι προτεστάντες «αυτοκτόνησαν»τον «Άι Βασίλη»!

115800_original
Η σύγχρονη κοινωνία προωθεί εναν ''Αι-Βασίλη''άθεο και εμπορικό.Οι Δανοί προτεστάντες κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν με αυτόν.''Να τον αυτοκτονήσουν''!

Σ.Σ.Βέβαια για τον πάστορα αυτου του οίκου προσευχής και ο οντολογικός Άγιος Βασίλης είναι ένα κακό πνεύμα που πρέπει να εξοστρακιστεί από τον χριστιανισμό.Η προσπάθεια βέβαια να «εκχριστιανίσουν» τον ''Αϊ-Βασίλη''δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα αφού οι προτεστάντες αρνούνται την λατρεία της Παναγίας και των αγίων.Άλλωστε η επιγραφή γράφει:«Αρνούμαστε το διάβολο και όλα τα έργα του»
  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια μόνο παρατήρηση, πάτερ μου, και συγχωρέστε με: λατρεία της Παναγίας & των αγίων δεν υπάρχει στην Ορθοδοξία. Μόνο τιμή τους.
Ευχαριστώ - καλές άγιες Ημέρες. Την ευχή σας.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Χρόνια Πολλά.Σωστα υπάρχει τιμή και οχι λατρεια.Λέμε όμως και την έκφραση λατρεια των Αγίων

Ανώνυμος είπε...

Ο σημερινός ορος λατρεία σημαίνει και ολόκαρδη αφοσίωση προς κάποιον. Άρα εμείς λατρεύουμε και παραλατρευουμε τους αγίους μας και την εκκλησία .Αν αυτός ο ορος αρχικά σήμαινε πολλά άλλα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Χρόνια πολλά και πάλι.
Υ.Γ Δηλαδή όλοι κάνουν λάθος στις Μητροπόλεις που ανακοινώνουν κάθε φορά το Λατρευτικό πρόγραμμα των ημερών….

Andrew είπε...

Επίσης ακούγεται πολύ από πιστούς και το άλλο εσφαλμένο: "πιστεύω πολύ στον τάδε άγιο". Όταν δε προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι μόνο στην Αγία Τριάδα πιστεύουμε και τους άγιους τους τιμούμε, δεν εννοούν να το κατανοήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Καμία αντίρρηση στα ανωτέρω. Μόνο ότι το λατρευτικό πρόγραμμα αναφέρεται στη λατρεία του Θεού, γιατί προς αυτόν απευθύνονται και προσφέρονται οι θ. λειτουργίες, και όλο το λατρευτικό πρόγραμμα έχει άξονα τη θ. λειτουργία. Άρα δεν έχουν λάθος όσοι αναφέρουν τον όρο.
Φυσικά, δε χρειάζεται να είμαστε σχολαστικοί. Χρειάζεται όμως κάποια προσοχή, γιατί οι αιρετικοί αρπάζονται από τις αδόκιμες εκφράσεις μας...
Ευχαριστώ.