ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Νεοσταυροφόροι καθολικοί ουνίτες της Ουκρανίας θέλουν να πετσοκόψουν τους Ορθοδόξους

Το θεάρεστο έργο των νεοσταυροφόρων ελληνοκαθολικών ουνιτών,αποσχισθέντων ορθοδόξων και αμιγώς καθολικών θα είναι να πετσοκόψουν τους ορθοδόξους του Νέας Ρωσίας. 

Ο διοικητής του τάγματος με φόντο το ποτρέτο Πούτιν εντός  στόχου 

Πορφύρης Δ. Σταφυλά Π. 
Στα μεσαιωνικά θρησκευτικο-στρατιωτικά τάγματα Ναίτες,Τεύτονες,Iωαννίτες, τάγμα του Αγ. Λαζάρου, Ιππότες του Χριστού προστίθεται και το σύγχρονο τάγμα της Παρθένου Μαρίας στην Ουκρανία του 21 ου αιώνα.

To Yπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας επίσημα θέσπισε με έκδοση διατάγματος/εγκυκλίου τη δημιουργία του  τάγματος  «Παρθένος Μαρία». Την ανακοίνωση του νέου σχήματος δημοσιοποίησε και ο διοικητής του νεοσύστατου παραστρατιωτικού τάγματος,Dmitri Linko στην σελίδα του στο fb ο οποίος πρόσφατα εγκατέλειψε το τάγμα της Αζοφικής (Azov).
Συγκεκριμένα αναφέρει: 
“Με διάταγμα του υπουργείου εσωτερικών διαμορφώνεται το νέο τάγμα. Θα  σε εκατοντάδες στρατιώτες του Χριστού και διοικητής αλλά και δούλος σας θα είμαι εγώ. Το νέο χριστιανικό τάγμα αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για την Ουκρανία και για όλους τους χριστιανούς”. 
Ο  Linko απευθύνεται μέσα από το διαδίκτυο, εμμέσως πλην σαφώς σε όλους τους χριστιανούς της Δύσης για σταυροφορία ενάντια στον χριστιανισμό της Ανατολής, δηλαδή την Ορθοδοξία. 
Οι υπηρεσίες πληροφοριών της διοίκησης  της Νέας Ρωσίας  είχαν προειδοποιήσει ότι οι αρχές του Κιέβου ετοίμαζαν το σχηματισμό μονάδας εθνοφρουράς που θα στελέχωναν  κρατούμενοι  προσφέροντάς τους ως δέλεαρ την αμνήστευση και την ελευθερία. Διέθεταν σαφείς πληροφορίες διότι ανάλογες προτάσεις είχαν δεχθεί και κρατούμενοι ρωσόφωνοι οι οποίοι είχαν συλληφθεί εδώ και μήνες προληπτικά και βρίσκονταν φυλακισμένοι στα λεγόμενα στρατόπεδα ανάνηψης και επανεκπαίδεσης , με πιο διάσημο αυτό στην Μαριούπολη. 

Αυτή τη στιγμή λόγω ανάγκης “ανθρωπίνων πόρων” για τις νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις, εγκληματικά στοιχεία σε όλη την χώρα απολαμβάνουν ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας μόνο και μόνο γιατί συμμετέχουν σε μάχες στην ΝΑ Ουκρανία.(lifenews 18.09.14) 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: