ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Δεν έχω ιδέα γιατί θέλετε οι drag queens να διαβάζουν βιβλία στα παιδιά σας…

Drag Queen

  Μην παρασυρθείτε αγαπητοί γονείς επειδή κάτι νέο έρχεται από το εξωτερικό. Δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν ήρωα να σώσει τα Χριστούγεννα. Διότι πολύ απλά δεν κινδυνεύουν.

   Ο Θεός ήρθε στη γη από αγάπη, να μας συγκινήσει και να μας ρίξει στο φιλότιμο ανοίγοντάς μας την προοπτική για μία νέα και αιώνια ζωή. Ερευνάτε πρώτα τι προσφέρει και από πού προέρχεται το κάθε θέαμα για τα παιδιά. Κάποιοι γονείς δεν το πρόσεξαν επειδή σε κάποιες περιοχές τίθεται υπό την αιγίδα ακόμη και πανεπιστημίων με την υποστήριξη φυσικά μερικών ΜΚΟ.

 Oι drag queen's κατά την ταπεινή μου άποψη ως ιερέας, γονιός και με λίγη γνώση στην ψυχολογία των παιδιών, δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά και μάλιστα ηλικίας νηπιαγωγείου. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αλύπητα χτυπήματα παραπληροφόρησης, μπερδεύονται, αναπτύσουν διαταραχές υπαρξιακών αναζητήσεων και ταυτότητας, αγχώνονται, συσσωρεύεται το άγχος και μετά κατάθλιψη.
π. Γεώργιος Χριστοδούλου


    «Δεν έχω ιδέα γιατί θέλετε οι drag queens να διαβάζουν βιβλία στα παιδιά σας… Θα θέλατε μια στρίπερ ή μια πορνοστάρ να επηρεάσει το παιδί σας; Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. 
Μια drag queen δίνει παράσταση σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για ενήλικες. (Στις παραστάσεις αυτές) υπάρχει άφθονη βωμολοχία και σεξουαλικό περιεχόμενο και στα παρασκήνια υπάρχει πολύ γυμνό, σεξ και ναρκωτικά. Εντάξει; Επομένως, δεν νομίζω ότι αυτός είναι ένας δρόμος που θα θέλατε να εξερευνήσει το παιδί σας».

Kitty Demure, drag performer

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλή Χρονιά….σε ολους………………
Σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι ποθείτε…!!!!
ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ σέ ὅλους τούς Ἕ λ λ η ν ε ς,Ελληνίδες ὅπου Γῆς!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

Ανώνυμος είπε...

H Drag Queen Kitty Demure αποδομεί τις ύποπτες επισκέψεις drag queen σε σχολεία και νηπιαγωγεία
https://www.youtube.com/watch?v=qRJqZSai8Ek

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹