ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Διαμαρτύρονται για το χαμηλό επίπεδο του Σεφερλή αυτοί που στην ημίγυμνη, σταυρωμένη, έγκυο Παναγία έβλεπαν υψηλή τέχνη ενσυναίσθησης!

Είναι πραγματικά γελοίο το τι διαβάζουμε από άτομα που δεν έχουν το θάρρος να πουν ευθέως "ναι, δεν γουστάρουμε να σατιρίζει ο Σεφερλής το Νέμο, γιατί θέλουμε τη σάτιρα στα δικά μας μέτρα".
- Έφτιαξαν ορισμό ότι η σάτιρα είναι μόνο για να κριτικάρει την εξουσία αυτοί που όταν κυβερνά ο εκλεκτός τους δεν δέχονται καν κριτική! Τη σάτιρα τη θεωρούν ασυγχώρητη ασέβεια και πληγή στη δημοκρατία!
Για τον εκλεκτό τους πάντα, μην μπερδεύεστε...
- Διαμαρτύρονται για το χαμηλό επίπεδο του Σεφερλή αυτοί που στην ημίγυμνη, σταυρωμένη, έγκυο Παναγία έβλεπαν υψηλή τέχνη ενσυναίσθησης!
- Κράζουν το Σεφερλή όσοι στην παρωδία του Μυστικού Δείπνου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων μιλούσαν για ανεκτικότητα, υπομονή και ... ησυχία!
- Ρίχνουν cancel στο Σεφερλή αυτοί που ξεφτιλίζουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία γονυπετείς πιστούς, ιερείς και καλόγριες στα καρναβάλια - πολιτιστικά δρώμενα, διασύρουν την οικογένεια, τους θεσμούς και τα ιδεώδη του λαού αυτού.
- Ε ρε, ξεβράκωμα που έχει ρίξει ο Μάρκος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: