ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ.



Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου τελέστηκε μεθέορτη πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο χωριό Ιμπόγκο της περιφέρειας Ιρίνγκα, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν πιστοί και από κοντινές ενορίες με τους ιερείς τους και ορθόδοξοι μαθητές από το κοντινό Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτανεία και προσφέρθηκε γεύμα δωρεά των νεονύμφων Σταύρου Μακριδάκη και Μαρίας-Άννας Ζουρίδη εκ Κρήτης.

 Το γεύμα προσφέρθηκε αντί για μπομπονιέρες, μια κίνηση συμβολική και γεμάτη αγάπη από ένα νεαρό ζευγάρι σε μια εποχή που το ατομικό συμφέρον και η μονομερής εξασφάλιση υλικών αγαθών μας κρατάει μακριά από τον πόνο και τις ανάγκες των αδελφών μας. Τα παιδάκια μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έφτιαξαν πανό, με τη βοήθεια του πατρός Νικηφόρου που γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, για να μεταφέρουν με το δικό τους απλό τρόπο τις ευχές τους προς αυτούς τους νέους ανθρώπους, που δεν ξέχασαν να προσκαλέσουν, στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τους ιθαγενείς αδελφούς μας από την Τανζανία.


Τους συγχαίρουμε για την ευγενική χειρονομία τους και ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός, με τις πρεσβείες του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, να ευλογεί το γάμο τους και την οικογένειά τους!

1 σχόλιο:

ChrisagapioTheos είπε...

Πολλά ζευγάρια .μπορεί να το σκέφτηκαν αυτοί όμως το κατάφεραν! Μπράβο στα παιδιά , έτσι ευλογείται ένας γάμος ....με μια πράξη αγάπης!