ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Μεσαίωνας-Σήμερα.Βρείτε τις διαφορές...

   Αναρωτήθηκα κι εγώ και πολλοί άλλοι απ’ ό,τι διαπιστώνω, τι ήταν αυτό που ώθησε τόσους ανθρώπους στο να ξυπνήσει ο όχλος μέσα τους...
 
  Εντάξει, το έγκλημα είναι φρικτό κι έγινε και από μητέρα και ενδεχομένως σε όλα τα παιδιά της, άγριο πράγμα δηλαδή από αυτά που δεν τα σηκώνει εύκολα το μυαλό σου, όμως μόλις πριν από λίγες μέρες είχαμε ένα επίσης φρικτό έγκλημα, με εκείνο το κτήνος, που πέρα από τους δύο γονείς σκότωσε και δύο μωρά. Γιατί εκεί δεν είδαμε τον όχλο έξω από το σπίτι του κι εδώ έβγαλαν όλο τον Μεσαίωνα από μέσα τους, έγραψαν και «Θάνατος» στις γρίλιες, σήκωσαν και τα κινητά τους για να ποστάρουν στο ίνσταγκραμ και στο τικ τοκ;...

 Η απάντηση τελικά είναι κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας και λέγεται… ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Η τηλεόραση τη μια ιστορία δεν πρόλαβε να την ξεχειλώσει, βλέπετε πιάστηκε γρήγορα ο δράστης. Στην περίπτωση της μάνας όμως η τηλεόραση έβγαλε όλο το τέρας από μέσα της για το τέρας της Πάτρας και μετέτρεψε σε τέρατα το κοινό της.

  Εκπομπές και κόντρα εκπομπές και αναλύσεις από ελαφριές τηλεπερσόνες και από «ψυχολόγους» μαϊντανούς και έχει και άντρα η ιστορία, πουλάει πολύ αυτό το στόρι, οπότε χώσε και την κλειδαρότρυπα στο μενού και όλο αυτό για μέρες κάθε μέρα, πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα να ξεχειλώνουν τα πάντα και ολογράμματα σε αδίστακτα και ανθρωποφάγα δελτία ειδήσεων και να το σκοτεινό αποτέλεσμα… Όχι μια κοινωνία δικαίου απέναντι στη φρίκη του εγκλήματος, αλλά μια κοινωνία με ένστικτα ζούγκλας και συμπεριφορές δημόσιου λιντσαρίσματος. Ο Μεσαίωνας είναι και πάλι εδώ!

 Η τηλεόραση που αποτελεί πραγματικά ένα θαυμαστό παράθυρο στον κόσμο, έχει γίνει το μεγαλύτερο ναρκωτικό από τη μια μεριά και το πιο πηχτό σκοτάδι από την άλλη, θανατηφόρα και τα δύο για μια κοινωνία και τον πολιτισμό της. Αν αφεθείς στα σκουπίδια της, τότε σε κάνει ή πρόβατο ή ύαινα. Πατάει πάνω στα πιο ταπεινά ένστικτά σου και ή σε αποχαυνώνει ή σε ζουγκλοποιεί. Σκορπάει δηλητήριο κι έτσι κάνει το περιβάλλον τοξικό! Γι’ αυτό και λέω χρόνια τώρα πως η μεγαλύτερη αντίσταση στην εποχή μας, στα όρια της επανάστασης, είναι να κλείσουμε την τηλεόραση. Κλείστε τη! Δεν είναι παρότρυνση αυτό. Κραυγή είναι!


Δεν υπάρχουν σχόλια: