ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αν μια παρόμοια ενέργεια έκαναν Έλληνες πολίτες....

 Διάσωση προσφυγόπουλου 50 ημερών – Έπινε γάλα με θαλασσινό νερό

Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω..
Μια δακρύβρεχτη περιγραφή, που στοχεύει να διεγείρει να ανθρωπιστικά συναισθήματά μας, να να καλύψει το συνεχιζόμενο φιάσκο εις βάρος του λαού μας και του Έθνους μας.
Ρωτώ (μαζί και με κάποιους άλλους αναγνώστες) τί σόϊ ανάκριση να διεκπεραιώσει το Λιμενικό και η Αστυνομία;
 Θα πιάσει τους απερίσκεπτους και ασυνείδητους γονείς οι οποίοι ρίσκαραν τη ζωή του νεογέννητου παιδιού τους, χρησιμοποιώντας το ως προκάλυμα της αυθαίρετης εισόδου στην ελληνική επικράτεια; 
Αν μια παρόμοια ενέργεια έκαναν Έλληνες πολίτες δεν θα τους περνούσαν αυθωρεί χειροπέδες; Εδώ, πώς και γιατί παρουσιάζεται ως φιλανθρωπικός ηρωϊσμός;

Και κάτι ακόμη: Πρόσφατα, στις φοβερές πυρκαγιές της Αττικής, κινδύνεψαν σπίτια και έσπευσε η πυροσβεστική και τα εναέρια μέσα να τα διασώσουν. Σωστό. Επρόκειτο για πολίτες τους κράτους μας, οι οποίοι συμμετέχουν στα κόστη. Παρά ταύτα, οι κρατούντες έριξαν την ιδέα, να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες (που δεν έφταιξαν σε τίποτε) να πληρώσουν το κόστος της διάσωσης..

Εδώ, βέβαια, με ανθρωπιστική παρόρμηση κινητοποιήθηκαν όλα τα μέσα, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αεροπορία!!! Για περιστατικό όπου οι παθόντες ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι του κινδύνου τους.
Το κόστος ποιός θα το επωμισθεί;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: