ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Έγινες σύμβολο της ελευθερίας, της μη υποταγής, του αλύγιστου πνεύματος, της νίκης του ατόμου απέναντι στο πανίσχυρο σύστημα.


Μια νίκη σε ένα ατομικό άθλημα είναι μεγάλο επίτευγμα. Όμως όταν ένας αθλητής καταφέρει οι νίκες του να γίνονται πνευματικό σύμβολο και έμπνευση σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο, τότε ο αθλητής ξεπερνά τα όρια του αθλητισμού και γίνεται ο ίδιος σύμβολο!
Ο 38χρονος Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα μήνα μετά από χειρουργείο στο γόνατο γίνεται ο γηραιότερος χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ιστορία του αθλήματος, απέναντι σ' ένα παιδί φαινόμενο που δε νικιέται!
Κι όμως τον νίκησε με το αλύγιστο πνεύμα του.
Ο Τζοκοβιτς μεγάλωσε στη Σερβία και έμαθε τένις, σαν παιδάκι, κάνοντας προπόνηση κάτω απ τις βόμβες του ΝΑΤΟ. Έγινε βέβαια πολεμιστής και δεν υποτάχθηκε ποτέ έκτοτε εμπνέοντας όλη την ελεύθερη ανθρωπότητα.
Δεν εμβολιάστηκε όπως τον"υπόχρεωναν". 
Δέχτηκε βία σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην Αυστραλία όπου έμεινε κρατούμενος μέρες επειδή δεν είχε εμβολιαστεί.
Τους έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πήρε την επόμενη χρονιά το Αυστραλιανό Open για να καταπιούν τη γλώσσα τους τα κουνάβια down under.

Τώρα στους χειρότερους Ολυμπιακούς που έχουμε δει ποτέ (από πλευράς διοργάνωσης) έκοψε πάλι το χαμόγελο στους Γάλλους προύχοντες που είναι οι πιο γελοίοι υπάκουοι Νεοταξίτες της Ευρώπης (παρέα με τους δικούς μας) !
Οι άνθρωποι που στην τελετή έναρξης μας έπηξαν στα σατανικά σύμβολα και τη woke προπαγάνδα, απαγόρευσαν λέει τα θρησκευτικά σύμβολα...
Αυτός όμως επιδεικτικά τους μόστραρε το σταυρό σε πρώτο πλάνο!
Νόλε είσαι αδιαμφιβήτητα ο σπουδαιότερος αθλητής του τένις στην ιστορία αλλά έγινες πολύ περισσότερα από αυτό...
Έγινες σύμβολο της ελευθερίας, της μη υποταγής, του αλύγιστου πνεύματος, της νίκης του ατόμου απέναντι στο πανίσχυρο σύστημα.
Αθάνατος!

2 σχόλια:

Δημήτριος είπε...

Ομολογητης Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο Τζοκοβιτς! Τις πρεσβείες Τής Υπεραγιας Θεοτόκου και όλων των Αγίων να έχει! Εύγε του!

kon είπε...

Παλληκάρι αλύγιστο