ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Όταν μείνεις αλειτουργητος πολύ καιρό... δε θα πιάνεις σήμα!



Μητροπολίτης Μόρφου σε συζήτηση με Νεαρό :
- Παιδάκι μου mobile έχεις ;
- Έχω, γιατί είναι κανείς στις μέρες μας που δεν έχει ;Και εσείς έχετε !
- Έχω και εγώ... Δε μου λες, αν το αφήσεις 3 μέρες αφορτιστο, τι θα πάθει το mobile;
- Δεν θα πιάνει σήμα!
-Ε.. και εσύ παιδί μου.. όταν μείνεις αλειτουργητος πολύ καιρό... δε θα πιάνεις σήμα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά, μετά από τα κολυμπάρια, ουκρανικά, πσε, παπικά πρωτεία προκαθημένων, διώξεις και αφορισμούς ορθοδόξων από "επισκόπους" μας, κ.α., έχω καταλάβει ότι δεν έχω καμιά σχέση με αυτήν την "εκκλησία" της Ελλάδος.

Κάποτε εκκλησιαζόμουν κάθε Κυριακή, αλλά αυτά που βλέπω πλέον δεν μπορεί να τα ανεχθεί άλλο η συνείδησή μου. Αηδιάζω ακούγοντας την μνημόνευση ατόμων που είναι αιρετικοί και δεν έχουν καμιά σχέση με την Εκκλησία, αλλά έχουν κάθε σχέση με τον αντίχριστο. Απορώ, τι σόι "εκκλησία" είναι αυτή, όταν μέσα στην ενορία δεν ξέρει κανείς κανέναν, ούτε και ενδιαφέρεται να γνωρίσει. Αλλά και όταν κάνεις μια γνωριμία, μετανιώνεις πικρά, ανακαλύπτωντας μια μέρα ότι τα άτομα που γνώρισες μάλλον αντίχριστοι ήταν και όχι χριστιανοί. Μετά, είναι αδύνατο να μην προσέξεις ότι τριγύρω σου είναι μαζεμένα όλα τα ΚΑΠΗ, ενώ δεν υπάρχει ίχνος νέου.

Επίσης, όχι μόνο κανείς δεν αντιδρά σε τίποτα από τα αιρετικά και αντίχριστα καμώματα των ρασοφόρων μας και των κυβερνώντων μας, αλλά διώκονται και κατηγορούνται αυτοί που αντιδρούν! Είναι γελοίο μάλιστα το γεγονός ότι πολλοί "χριστιανοί", αντί να αποτειχιστούν από τους αιρετικούς επισκόπους τους, μαζί με τους ποιμένες τους, αποτειχίζονται από τους ορθοδόξους αποτειχισμένους!!!
Έπειτα, είναι αδύνατο να αγνοήσεις την ξεφτίλα της τοπικής μας εκκλησίας στα καμώματά της στο ουκρανικό, στο κολυπάρι, στο πσε, κ.α. (διαγραφή μιας άλλης τοπικής Εκκλησίας από την ύπαρξη και αντικατάστασή της με μια άλλη που αποτελείται από αιρετικούς, σχισματικούς, άθεους και ναζί, καταπάτηση ΚΑΘΕ ιερού κανόνα, κατάργηση συνοδικότητας, κατάργηση αποστολικής διαδοχής, πρόκληση σχίσματος, αποδοχή μιας αιρετικής συνόδου που εμείς οργανώσαμε και αποδεχτήκαμε, κ.α.).

Είναι να τρελαίνεσαι...
Το σόι "εκκλησία" είναι αυτή, μου λέτε;
Οι άθεοι έχουν πιο πολλή αγάπη, φιλότιμο, συνείδηση, ειλικρίνεια, φόβο Θεού, και τσίπα.
Το γεγονός και μόνο ότι έχουμε αρχιεπισκόπους, πατριάρχη και επισκόπους αυτούς που έχουμε σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι υπεραρκετό για να ντρεπόμαστε, χωρίς να δούμε και αυτά που κάνουν και λένε τελευταία...

Τέλος, αυτή τη στιγμή έχουμε κοινό ποτήριο με σχισματικούς και αιρετικούς (τους ναζί της "OCU"). Σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες είμαστε ακοινώνητοι, όπως και εκείνοι.
Ακόμα κι αν από κάποια πρωτοφανή και απίστευτη Θεία Οικονομία έχουν χάρη τα μυστήριά μας, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Χάρη του Θεού έχει φύγει. Αυτό που υπάρχει στην Ελλάδα δεν είναι πλέον Ορθοδοξία.

Τώρα καταντήσαμε να κάνουμε και τους ναούς χώρους για πάρτυ μασκιέ!
Και ο κατήφορος συνεχίζεται ακάθεκτος.

Επομένως, για τι εκκλησιασμό μιλάμε;
Ούτε ποιμένες υπάρχουν, ούτε ποίμνιο.
Μόνο μερικά σκόρπια πρόβατα και μερικοί σκόρπιοι ιερείς είναι ορθόδοξοι σε όλη τη χώρα.