ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ο κόσμος αγριεύει, αλλά ο Χριστός συνεχίζει να χτυπά την πόρτα μας. Ανοίξτε Του!

  

  Ο κόσμος του τρελού νερού γιγαντώνεται γύρω μας. Μελέτες δήθεν “ειδικών”, παρουσιάζονται κάνοντας το μαύρο άσπρο και τη νύχτα μέρα. Το παράλογο εμφανίζεται σαν λογικό και το λογικό σαν παράλογο, το παπατζιλίκι εμφανίζεται ως επιστημονικά ορθό και οι επιστήμονες σαν παπατζήδες. Η απειλή βίας και η απειλή στέρησης της προσωπικής ελευθερίας κυβερνούν τον πλανήτη.

  Οι λογικά σκεπτόμενοι κοιτούν αμίλητοι, χωρίς να κατανοούν τι και γιατί συμβαίνει γύρω τους. Όσες και όσοι ξέρουν τι συμβαίνει, επειδή διάβασαν τα βιβλία μου, βρίσκουν κατανοητό τον παραλογισμό που επικρατεί.
Η ανθρωπότητα πυροβολεί διαρκώς τα πόδια της και καταστρέφει πλήρως πλέον τον παλιό τρόπο ζωής με την βοήθεια του κορωνοϊόύ. Άγρια θηρία οι πάντες, δεν διστάζουν να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλο.

  Τα τσιράκια της Νέας Τάξης πρόθυμα προωθούν κάθε τι παρανοϊκό και σατανικό που μετατρέπει τους πάντες σε φοβισμένα αγρίμια που απλά προσπαθούν να επιβιώσουν στον ψεύτικο αυτό κόσμο. Έτσι κάνουν τους πάντες να λατρεύουν αυτό τον κόσμο ακόμη και στη χειρότερη έκδοσή του.

  Οι θρησκείες έχοντας χάσει τα αυγά και τα καλάθια με τους περιορισμούς στην λατρευτική της ζωή λόγω κορωνοϊού, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, δείχνουν κενές, αφού τους λείπει η πνευματικότητα μια και για αιώνες ολόκληρους προωθούσαν την τυπολατρία και όχι την ουσία.

 Έτσι, χωρίς πνευματικό οδηγό, η ανθρωπότητα παραπαίει έρμαιο του πολύ καλά στημένου σχεδίου της νέας τάξης του Ο.Η.Ε. Σε όποιο τομέα και να κοιτάξεις, θα δεις ότι εδώ και χρόνια, χωρίς να το παρατηρεί κανείς, χιλιάδες άτομα δούλευαν προπαγανδιστικά στο διαδίκτυο προωθώντας τον κόσμο του τρελού νερού, όπου το καλό παρουσιάζεται σαν κακό και το κακό σαν καλό, το δίκαιο σαν άδικο και το άδικο σαν δίκαιο, το όμορφο σαν άσχημο και το χυδαίο σαν καθώς πρέπει.

 Μέσα σε όλα αυτά, για τον Χριστό δεν μιλάει κανείς. Ακόμη και η εκκλησία ασχολείται με το πώς θα εκτελέσει εν τω μέσω κορωνοϊού το τυπικό της, αλλά για το χυδαίο τρελοκομείο που εγείρεται γύρω μας δεν μιλάει ποτέ.

Ωστόσο, ο Χριστός, που δουλεύει μόνος Του, χωρίς να έχει ανάγκη τους ανθρώπους, συνεχίζει ταπεινά, χωρίς να ενοχλεί, να χτυπάει την πόρτα της κάθε μιας και του καθενός, περιμένοντας να ανοίξετε για να Του μιλήσετε. Ανοίξτε και φορτώστε Του τα βάρη σας.
Συνεχίζει να χτυπάει.Ανοίξτε επιτέλους και μιλήστε Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: