ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Άλλη μια χυδαία τηλεοπτική επίθεση κατά της Θείας Κοινωνίας,



  Άλλη μια χυδαία τηλεοπτική επίθεση κατά της Θείας Κοινωνίας, αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο προπαγάνδας και γκεμπελίστικης αλητείας του Μέγκα (κάποιοι έχουν το θράσος τα εν λόγω σκουπίδια να τα αποκαλούν ακόμη δελτία ειδήσεων).   Εκεί προ ολίγων ημερών παρουσιάστηκε δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας και φυσικά ένα από τα ερωτήματα ήταν αν «θεωρείτε ότι κολλάει ο κορωνοϊός με τη θεία κοινωνία» (γραμμένο ακριβώς όπως το βλέπετε, χωρίς κεφαλαία).

   Περιχαρής λοιπόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι «ευτυχώς, το 70% των ερωτηθέντων απάντησε ότι κολλάει» (τονίζοντας εμφατικά το «ευτυχώς»), «υπάρχει ένα 8% που δεν απάντησε, υπάρχει όμως και ένα 22% που θεωρεί ότι προστατεύεται με κάποιο τρόπο κι από κάποια δύναμη»!

  Ακόμη και αυτό όμως το νέο έπος αντικειμενικής δημοσιογραφίας δεν ήταν αρκετό στον παρακαθήμενο υπεύθυνο της δημοσκοπικής εταιρείας που προφανώς θεώρησε επίσης πολύ μικρό αυτό το 70%, γιατί σχολίασε και τους μειοψηφούντες του 22%, κάνοντας υποτιμητικά λόγο για παλαιές ιδέες και αντιλήψεις που παραμένουν ακόμη μέσα στην ελληνική κοινωνία και μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην πορεία υλοποίησης των υγειονομικών μέτρων. 

  Άλλο ένα περιστατικό λοιπόν που προστίθεται σε μία μεγάλη αλυσίδα αθλιοτήτων, οι οποίες κλιμακώνονται τον τελευταίο καιρό, εν μέσω μία τεράστιας γκάμας από καγχασμούς και γέλωτες έως εκνευρισμένες «αναλύσεις» και οργισμένα σχόλια για τους ανεύθυνους που έτσι όπως μεταλαμβάνουν, «βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων τους». 

 Ένας πολυπληθής ρυπαρολόγος και δαιμονικά βλάσφημος συρφετός που έχει κατακλύσει τα βοθροκάναλα της καταισχύνης και κοπρίζει αδιάντροπα πάνω σε όλα τα ιερά και τα όσιά μας. Και φυσικά ξέρουμε καλά ότι αυτό θα συνεχιστεί. Γιατί ακριβώς γνωρίζουμε και ποιος είναι ο στόχος του αντίχριστου δυστοπικού καθεστώτος και των αδίστακτων ξαμολυμένων του μαντρόσκυλων, που δεν θα σταματήσουν μέχρι την επίτευξή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: