ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Τρεις Άγιοι μιλούν για την Αμερική...

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ



-Από την Δύση δεν περιμένομε τίποτε καλό. Ο ήλιος συνέχεια τόσα χρόνια πάει στην Δύση και ακόμα δεν φωτίστηκε, αλλά σκοτεινιάζει (1).

-Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικάνοι ούτε οι Εβραίοι.... Αυτοί επικρατούν μία φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς Του...

 [....] Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, ο διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας (2).

-....Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ....Οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι είναι ένας λαός που συνεργάζονται...... σου λέει, τί γίνεται εδώ;....ξανασηκώνει κεφάλι ο Χίτλερ;..... και θα την διαλύσουν (3).

- Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού. Η Αμερική μοιάζει μ΄ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα (4).

"Θάρθει καιρός που ο αράπης θα γίνει αφέντης και ο αφέντης, σαν τον αράπη" (5).


ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

- Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη. Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική (6).

- Ἡ Ἀμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή για τις καταστροφές που ἔχουν προξενήσει και τον ἄδικο θάνατο τόσων ἀθώων ἀνθρώπων».
 Αὐτό ἀνέφερε ὁ π. Ἰωάννης Καλαϊδῆς λίγο πριν την κοίμησή του το 2009 ἀναφερόμενος σε μία ὁμήγυρη για την ἐπιστροφή τῆς Κωνσταντινούπολης στους Ἕλληνες (8)!



ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

-Ο Αμερικάνος θέλει να στριμώξει το Ρώσο αλλά τελικά θα την πληρώσει ακριβά. Η Αμερική θα γίνει μερική..... Οι Έλληνες αν δεν μετανοήσουν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα (7).



ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ
-Την Αμερική θα τη σαρώσουν θεομηνίες γιατί ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να την αγγίξει.

-Πλανητάρχης μετά τον πόλεμο θα γίνει η Κίνα και η Αμερική θα διαλυθεί (9).


_________________
1. Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ-ΔΙΔΑΧΕΣ), ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018, σ. 220.

2. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ, ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, σσ. 99, 104, . ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΑΘΗΝΑ 2016, σ. 88, ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΘΗΝΑ 2015, σ.55.

3. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018, σ. 160.

4. ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΑΘΗΝΑ 2016, σ. 92., ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ, 2015, σσ. 253-254.

5. ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ, σ. 250.

6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΗ ΕΠΙΜ., Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΥΡΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ) ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2011, σσ. 141-142.

7. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Α. ΜΑΚΡΗΣ, ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ - ΔΙΔΑΧΕΣ, ΤΟΜ. Β΄, ΕΚΔ. ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ 2019, σ. 9.

8. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Α. ΜΑΚΡΗΣ : Τὴν τύχη τῆς Βαβυλώνας θὰ ἔχει ἡ Ἀμερικὴ, https://orthodoxia.gr/2020/02/21/tin-tychi-tis-vavylonas-tha-echei-i-ameriki/

9. Οι προρρήσεις της ευλαβούς αυτής γυναίκας, κατεγράφησαν από τον ανεψιό της τον Μάρτιο του 1973. Περισσότερα εδώ : https://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: