ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Sites πορνογραφίας κάθε είδους..!

  Η δυτική κοινωνία έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα σάιτ της πορνογραφίας κάθε είδους, οργανώνει κρουαζιερες ανταλλαγής ερωτικών παρτενέρ , φεστιβάλ καπνίσματος ναρκωτικών και παρελάσεις ''υπερηφάνιας'' και μετά παριστάνει πως παραξενεύεται που οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν σεξουαλικά αντικείμενα και πέφτει απ τα σύννεφα με όσα είπε η Μπεκατώρου ;
  Οποιοσδήποτε θέλει, βρίσκει εύκολα, με μερικά κλικ βίντεο ανθρώπων να απαυτώνονται με παρτενέρ κάθε ηλικίας , σε κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό συγγένειας , χρώματος , εθνικότητος, ηλικίας ακόμα και με ζώα , με μηχανήματα και με αντικείμενα κάθε είδους ! 
  Εκεί βόσκουν ολημερίς τα παιδάκια από το δημοτικό ακόμα ! Εκεί εκπαιδεύονται να βλέπουν το ανθρώπινο σώμα σαν συλλογή από τρύπες που αν τις γεμίσεις, με τον «κατάλληλο» τρόπο, γίνεσαι χαρούμενος/η.
  Και σε αυτή την κοινωνία που μπορεί και μπλοκάρει τα σάιτ στοιχήματος και τα ποστ του Τράμπ,αλλά «δεν μπορεί» να μπλοκάρει τα σάιτ της βιομηχανίας του πορνό,τα όσα κατήγγειλε πως υπέστη η ολυμπιονίκης ιστιοπλόος είναι ακριβώς τα αναμενόμενα και αποτελούν απλώς την κορυφή του παγόβουνου !
Μιχάλης/facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: