ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Αν ήξερες παιδάκι μου πόσες φορές φεύγει λυπημένος ο φύλακας άγγελός μας ,με το στεφάνι στα χέρια..!Αν ήξερες παιδάκι μου πόσες φορές φεύγει λυπημένος ο φύλακας άγγελός μας ,με το στεφάνι στα χέρια ,θα έκανες περισσότερη υπομονή με ότι περνάς στη ζωή σου!

 π.Ιωάννης Καλαΐδης

1 σχόλιο:

Α.Τ.ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Το έχω αναφέρει σε πολλές σελίδες, ίσως και στην δική σας.
Τον γνώρισα. Πήγα πολλές φορές και τον είδα, μαζί με κάποιους φίλους μου. Μία φορά, ήταν μεσημέρι. ο π. Ιωάννης μιλούσε με την σύζυγο ενός φίλου μου, μέσα στον Ναό, με κλειστή την πόρτα. Ήταν μεσημέρι ώρα 3. Με τον φίλο μου καθόμασταν σε ένα παγκάκι στην αυλή, και μιλούσαμε ψιθιριαστά, λόγω ώρας. Καθόμασταν σε παγκάκι κάπως απομακρυσμένο από τον Ναό, γιατί ήταν το μόνο με σκιά. Κατηγορούσαμε τον Μακαριστό Μάξιμο (Σερρών και Νιγρίτης). Σε μια στιγμή βγαίνει έξω και με φωνάζει κοντά του και μου λέει: «Άκουσε να σου πω παιδί μου. Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε τον Δεσπότη μας»
Αυτό το είπε ο π. Ιωάννης τον οποίο πολλοί θεωρούμε Άγιο. Περιέγραψα όλο το σκηνικό για να φανεί καθαρά ότι ήταν εκ Θεού. Αυτή η συμβουλή από μόνη της για κάποιους δεν έχει μεγάλη αξία γιατί το δικαιολογούν ότι «Παπάς είναι. Τι περίμενες να σου πει;»