ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Κίβδηλη επιστημοσύνη...


  Στον κ. Μόσιαλο δόθηκε άπλετος χρόνος στο βραδυνό Δελτίο Ειδήσεων του "αντικειμενικού" τηλεοπτικού Σταθμού Σκάϊ για να απαντήσει στις επικρίσεις για την πρωτοβουλία του τέτοιες γιορτινές ημέρες να κάνει κι αυτός με ανάρτησή του σάτιρα με ασεβή υπονοούμενα για τα πρόσωπα του Χριστού και της Παναγίας.

 Και τι απήντησε ο εν λόγω κύριος; Αφού αυτοεγκωμιάστηκε για τον αγώνα του κατά του κορωνοϊού και τόνισε δραματικά τις επιπτώσεις του ιού στην ανθρωπότητα και αφού "θεολόγησε" (κι αυτός) για την υπέρτατη αξία της ζωής αποφαινόμενος ότι αυτή αποτελεί θεμελιώδη αξία της ορθόδοξης Πίστης, μετά από παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι δεν απήντησε επί της ουσίας, κατέληξε ότι βρισκόμαστε σε ένα ευρωπαϊκό κράτος όπου ισχύει ο ορθολογισμός. Δεν καταδέχθηκε ευθεία απάντηση. Μάλλον δεν είχε την τόλμη να την αρθρώσει.

Το ακούσατε; Βλέπετε πως σκέπτεται ένας επιστήμονας, ένας προοδευτικός άνθρωπος, ένας ευρωπαϊστής;
Είναι σαφές και προφανές :
Επιστήμη γι αυτόν είναι να μιλάει για πράγματα που δεν γνωρίζει, προοδευτικότητα να προσβάλλει και υβρίζει την πίστη των άλλων και ευρωπαϊσμός να υποκρίνεται από δειλία τη χρήση της σάτιρας και του ψευτο-ορθολογισμού του για να πλήξει τη διαφορετική άποψη.
Τελικά κάτι τέτοια χρειάζονται για να αποκαλύπτονται οι ασυμπτωματικοί ρατσιστές ακυρώνοντας de facto την κίβδηλη επιστημοσύνη τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι Εβραίος και λέγεται Elias Mossia, από ένα Εβραίο όλα να τα περίμενουμε. Οι Εβραίοι ποτέ δεν συμπεριφέρθηκαν σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Μην ξεχνάτε ότι στο Ισραήλ μόλις καταλάβουν ότι είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός, φτύνουν μπροστά σου(στη καλύτερη περίπτωση).

π. Δ είπε...

Είχε βαθύτατη ανάγκη το σκουλίκι της γης,να εξωτερικεύσει την απαξίωση του στο υπεράγιο πρόσωπο Της Κυρίας Θεοτόκου, και όχι μόνο!
Το μοναδικό Πλάσμα που του άξιζε ο Παράδεισος!
Μάλλον θα περνάει τον εαυτό του, ως το υπέρτατο ον, που του αξίζει η τιμή και η προσκύνηση όλου του κόσμου!!!
Και πικαρίστηκε που δεν είδε να επαληθεύεται η πίστη και η επιθυμία του αυτή, και άλλοι εδώ και 2000 χρόνια κλέβουν την παράσταση!
Αλλιώς, δεν εξηγείται!
Ας μας λυπηθεί ο Θεός!
Ή ακόμα καλύτερα, ας λυπηθούμε εμείς τον εαυτό μας, κι ας μετανοήσουμε, διότι δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών...
Μόνο έτσι θα μας λυπηθεί ο Θεός και θα βάλει το Πανάγιο και Παντοδύναμο Χέρι Του!

Γιώργος είπε...

Υπομονή! Έρχεται η ώρα της κρίσης για τον καθένα μας.