ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Θυμηθείτε τα λόγια Του, για το πόσο λίγοι θα μείνουν...  Τα χρόνια που ζούμε μπορεί να λέγονται "έσχατα"και δεν είναι καθόλου "άσχετα" όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν,αλλά θα πρέπει να τα διανύουμε με χαρά.
Μπορεί να είναι δύσκολα αλλά θα πρέπει να χαιρόμαστε που μπορούμε να "κατέχουμε" την ψυχή μας, το πιο σημαντικό μας συστατικό.
Που δεν αποδεχόμαστε να την παραδώσουμε και να γίνουμε Μετάνθρωποι.

Κάθε φορά που είστε μπερδεμένοι, προσπαθήστε να βρεθείτε νοητά σε εκείνη την "έσχατη μέρα".
Βρίσκεστε κάτω στο μεγάλο πλήθος εκείνη την ώρα που ο Πόντιος Πιλάτος φωνάζει να επιλέξετε ανάμεσα στον Χριστό και στον Βαραββά.
Το πλήθος γύρω σας κραυγάζει δαιμονισμένο! Υπέρ του ληστή.Δεν έχετε καμιά ελπίδα αν και γνωρίζετε πως ο Χριστός είναι αθώος.Φωνάζετε με όλη σας την ψυχή, δακρύζετε σαν την Παναγιά,αλλά θα πρέπει να το αποδεχτείτε πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο.Είστε πολύ λίγοι. Και αν συνεχίσετε, θα σας κατασπαράξει το πλήθος.Γνωρίζετε ποια είναι η μοναδική Αλήθεια.Τον βλέπετε ήρεμο, ατάραχο να Δέχεται την καταδίκη Του.Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο εκτός από το να επιμένετε στην αρχική σας θέση και να μην αλλάξετε με καμία πίεση. Να μην Τον πουλήσετε για κανέναν λόγο. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένετε την Ανάσταση.

 Πάντα οι άνθρωποι διάλεγαν και ταυτίζοντανμε την παρανομία, την κλοπή, την απάτη.Εκεί μέσα έβρισκαν το άλλοθί τους για τις δικές τους παρατυπίες, αμαρτίες, ατασθαλίες.Δεν ήθελαν συμπορευτές, αλλά συνένοχους.
Θυμηθείτε τα λόγια Του, για το πόσο λίγοι θα μείνουν και αποφασίστε αν έχετε το σθένος να είστε ανάμεσα σ' αυτούς.
Μην ασχολείστε με τους υπόλοιπους,γιατί το ταξίδι του καθενός είναι ατομικό.
Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως κανένας δεν αλλάζει πλευρά.
Κανένας δεν "βλέπει" την Αλήθεια, αν έχει τυφλωθεί από τον Διαφθορέα.
Ετοιμαστείτε. Σωματικά. Πνευματικά. Νοητικά.
Γίνετε βράχοι αντοχής. Μπορείτε! Ποτέ μην λυγίσετε!
Αγαπήστε. Συγχωρέστε. Ταπεινωθείτε.
Κλείστε τις τηλεοράσεις. Πετάξτε τα smartphones.

1 σχόλιο:

sotulis είπε...

Υπέροχη σχέση,η έσχατη μέρα Του και η έσχατη μέρα μου στην ίδια ζυγαριά. Ας κινηθούμε σοφά για την αιωνιότητα. Η έσχατη μέρα μου, μου είναι άγνωστη. Ας είμαι έτοιμος.