ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Τα αργά βασανιστήρια των εκτρωθέντων εμβρύων..!

Απόσπασμα από άρθρο με τίτλο: «Ο πόνος του εμβρύου μέσα στη μήτρα της μητέρας του», της πρωτοβουλίας «Αφήστε με να ζήσω» (ο σύνδεσμος εδώ)

«Ξαφνικά κάποιος παρατήρησε ότι τη στιγμή της έγχυσης του φυσιολογικού ορού υπήρξε μεγάλη δραστηριότητα στη μήτρα. Δεν ήταν μετακινούμενα υγρά ρεύματα. Είναι προφανώς το έμβρυο που πνίγεται καταπίνοντας το συμπυκνωμένο διάλυμα αλατιού και κλωτσά βίαια ...»

«Το αλατούχο διάλυμα που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον τύπο έκτρωσης προκαλεί έντονο πόνο όταν χυθεί κάτω από το δέρμα ενός ανθρώπου. Αυτό το διάλυμα εγχέεται στον σάκο του εμβρύου, καίγοντας το από έξω και δηλητηριάζοντας το από μέσα.»
«Κατά τη διάρκεια αυτού του αργού θανάτου, που διαρκεί περίπου δύο ώρες, το παιδί χτυπιέται μέσα στη μήτρα.



Παρά το γεγονός ότι η καρδιά του δεν προσβάλλεται άμεσα από το διάλυμα, ο καρδιακός του ρυθμός υπερδιπλασιάζεται ως αποτέλεσμα του στρες της έγχυσης.»
και λίγο παρακάτω διαβάζουμε:
«Ο γυναικολόγος Dr. Anthony Levatino, το επιβεβαιώνει περιγράφοντας τις αμβλώσεις διαστολής και απόξεσης 1ου τριμήνου και τις εκτρώσεις διαστολής και εκκένωσης 2ου τριμήνου—δύο συνηθισμένες διαδικασίες άμβλωσης που κομματιάζουν τα μωρά από άκρο σε άκρο, συνθλίβοντας τελικά το κρανίο του έτσι ώστε να χωράει από τον τράχηλο.

Σύμφωνα με τον Levatino: «Ξέρεις ότι έκανες [την άμβλωση] σωστά, αν συνθλίψεις το όργανο και διαφύγει λευκό υλικό από τον τράχηλο. Αυτός ήταν ο εγκέφαλος του μωρού».»

«Η γυναικολόγος Dr. Noreen Johnson περιγράφει τα μωρά που στερούνται τη θρέψη μέσα στη μήτρα από τα χάπια της έκτρωσης και αυτά που δηλητηριάζονται με μια ένεση διγοξίνης που τρυπάει το κεφάλι ή το στήθος του μωρού. (...)»

Σχόλιο:
Γεμίσαμε κηρύγματα από τον άμβωνα, που καλοπιάνουν τους πιστούς (για να γεμίζουν τα παγκάρια).
«Αγάπη» και «αγάπη» ... ποδοπατώντας όμως την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Πότε ακούσατε τελευταία φορά κήρυγμα δεσπότη ή ιερέα για τις εκτρώσεις;

Ποιμένες, η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ είναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον φόνο αθώων παιδιών.

ΥΓ. Κουραστήκαμε να διαβάζουμε δημοσιεύσεις στο facebook και στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης για πεινασμένα, άρρωστα ή παρατημένα σκυλάκια και γατάκια. Τα συμπονάμε κι αυτά, αλλά υπάρχει μια ιεραρχία στη συμπόνοια, στη βία και στο έγκλημα.
Αν λοιπόν θέλετε να διαδώσετε την αλήθεια, ΔΕΙΞΤΕ τις φωτογραφίες από μια έκτρωση στους διαδικτυακούς φίλους σας. Γιατί ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια.
Γιατί το αθώο ανυπεράσπιστο μωρό μέσα στην κοιλιά της μητέρας του δεν έχει φωνή, αλλά οφείλεις ΕΣΥ να γίνεις η κραυγή του.


Επιλογή αποσπασμάτων, σχόλια και φωτογραφίες:
Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
https://opaidagogos.blogspot.com/2024/08/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: