ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η εκκλησία του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι (Ürgüp) της Καππαδοκίας το 1914

Η εκκλησία του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι (Ürgüp) της Καππαδοκίας το 1914. 

Εδώ οι Ρωμιοί του χωριού φύλασσαν το σκήνωμα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, που έζησε και κοιμήθηκε στον τόπο τους. 

Αυτό τον υπέροχο ναό τον γκρέμισαν, ανατινάζοντάς τον με εκρηκτικά το 1950.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αυτό τον υπέροχο ναό τον γκρέμισαν, ανατινάζοντάς τον με εκρηκτικά το 1950._____________ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ
Αυτό τον υπέροχο ναό τον γκρέμισαν, ---> ανατινάζοντάς τον με εκρηκτικά το 1950.ΘΥΜΩΝΩ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΟΙ τοτε αντιχριστοι , βεβηλοι ιεροσυλοι ασεβεις ασπλαχνοι...και οι τωρα...Τα ιδια και τα ιδια. Αναρχικοι πεταξαν μολοτωφ σε εκκλησιες φετος και σε μοναστηρια.- τζιχαντια στην Κρητη ανατιναξαν τον Προφητη Ηλια και χτεσ εκαψαν τον Ταξιαρχη στο ηρακλειο.ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΩΝΩ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ολα αυτα τα ανανδρα υποκειμενα.ΗΜΑΡΤΟΝ.δεν αντεχω αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Επιβαλουν και Προωθούν την αποχριστιανοποίηση: Το ανθελληνικό υπουργείο Υγείας αποκαθηλώνει τα σύμβολα της Χριστιανικής μας Πίστεως από τα νοσοκομεία, για να μην εξεγείρονται λεει...(οι αντιχριστοι -) ισλαμιστές...........

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 - 16:41.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανίερο σχέδιο της ανθελληνική κυβέρνησης για αποχριστιανοποίηση και ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Οι antixristoi αναρχικοι "μαρξιστές' εθνομηδενιστές του Σύριζα, που μισούν την Ορθοδοξία στρώνουν το χαλί για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εντολή που ήρθε από το υπουργείο Υγείας προς τους Έλληνες ιατρούς να αφαιρούν τα Χριστιανικά σύμβολα από τα νοσοκομεία, για να μην εξεγείρονται.ΛΕΕΙ οι ισλαμιστές....

Συγκεκριμένα, υπαρχει επώνυμη καταγγελία του πρώην διοικητή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων κ. Γιάννη Γιαννακόπουλου.

Ο παιδίατρος έλαβε την Πέμπτη ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε και κανόνες που αφορούν ισλαμιστές λαθρομετανάστες ασθενείς.

Σε αυτό αναφέρονται μερικοί κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται στις περιπτώσεις που νοσηλεύονται μουσουλμάνοι στο ίδρυμα.

Εδώ τίθεται το ερώτημα που είχε τεθεί και όταν οι γυναίκες Σύριες στην Μυρσίνη, δεν ήθελαν άνδρες γυναικολόγους - - αλλά γυναίκες γιατρούς για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους.

Κατά πόσο μπορεί να είναι ασφαλές να ακολουθείται πιστά και κατά γράμμα, ο κανόνας τη στιγμή που ένας ασθενής μπορεί να κινδυνεύει;

"Το email που έλαβα σήμερα το μεσημέρι με ξεπέρασε δυστυχώς σε μια εφημερία που τρέχεις συνεχώς δεν έχεις περιθώρια για να ασκήσεις πολυπολιτισμικές πολιτικές....ιατρική ασκούμε κύριοι και μάλιστα επείγουσα...Έλεος πια.." ......σχολιάζει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με οδηγία του ανθελληνικού υπουργείου Υγείας πρέπει να ακολουθούνται ιδιαίτεροι κανόνες για τους λαθρομετανάστες ισλαμιστές ασθενείς όπως:

Απαγορεύεται η κατανάλωση χοιρινού κρέατος...
Απαγορεύεται η ημερήσια παροχή φαγητού ή νερού κατά την διάρκεια του ραμαζανιού...
Η σίτιση στους ισλαμιστές να γίνεται με το δεξί χέρι, γιατί είναι προσβολή να ταΐσεις ισλαμιστή ασθενή με το αριστερό!
Απαγορεύεται η νεκροτομή...

Και κυρίως να υπάρχει πρόβλεψη για την άσκηση εκδηλώσεων λατρείας στο iσλάμ.

Τα Xριστιανικά σύμβολα όπως Σταυροί και εικόνες πρέπει να αφαιρούνται-

ENOXΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!