ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Στέλλα, ξύπνα, ήλθε ο Οσιος Δαυίδ από την Εύβοια !



..... Μία κοπέλα 21 ετών, φοιτήτρια, τη Στέλλα, την κτύπησε αυτοκίνητο , περί τα τέλη Αυγούστου 2018 και ήταν σε κατάσταση φυτού, στην Εντατική, στον Ερυθρό Σταυρό, στην Αθήνα.
Μας παρακάλεσαν συγγενείς της από την Κύπρο,που ήταν γνωστοί μας, να πάμε στο νοσοκομείο να την σταυρώσουμε με την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ.
Και πράγματι πήγαμε.
Ο πατέρας της ο κ. Λοίζος, μόλις μας είδε συγκινημένος φώναξε:
"Στέλλα, ξύπνα, ήλθε ο Οσιος Δαυίδ από την Εύβοια".
Βάλαμε την Τιμία Κάρα στο κεφάλι της, είπαμε το απολυτίκιο του Οσίου Δαυίδ και δύο τρεις ευχές και αμέσως η Στέλλα άνοιξε τα μάτια της.
Από εκείνη την ώρα η κατάστασή της,κάθε μέρα, βελτιωνόταν .
Οι γιατροί που προηγουμένως είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, εθαύμαζαν τώρα για την απρόσμενη αυτή θετική εξέλιξη της υγείας της!
Όταν λίγο αργότερα πήγαμε με την Τιμία Κάρα του Αγίου στην Κύπρο, στην επιστροφή μας περίμενε η Στέλλα στο αεροδρόμιο όλο υγεία, για να υποδεχθεί και να τιμήσει και ευχαριστήσει τον Αγιο.
Και ενώ της είχε απομείνει πρόβλημα με την όσφρηση της, δεν μπορούσε καν να οσφρανθεί, εκείνη την ημέρα που προσκύνησε τον Αγία Κάρα του Οσίου αισθάνθηκε την ευωδία της και έτσι αποκαταστάθηκε σιγά - σιγά και η όσφρησή της.
Βλέπετε πόσο ζωντανοί είναι οι Αγιοι μας;

( Απόσπασμα από το κήρυγμα του Ηγουμένου της Ι.Μ.Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ, που έγινε στον Ι.Ν.Αγίων Γεωργίου και Ιακώβου, στην Αμμο Βεροίας, την 10/10/2020.)