ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Η ιστορία ενός πίνακα:Οι Άποικοι εξοντώνουν τους Ινδιάνους με τον ιό της ευλογιάς



  Ένας ωραίος πίνακας του 1766 ζωγραφισμένος από τον Benjamin West. Να μην τον προσπεράσουμε αλλά να παρατηρήσουμε λίγο τί απεικονίζει ο ζωγράφος μέσα από αυτόν τον πίνακα. Φαινομενικά κάτι αθώο και ασήμαντο, κάποιες παρέες στην εξοχή να συζητάνε, μάλλον διαφορετικών εθνοτήτων.
Και όμως απεικονίζει τον Πρώτο Μαζικό Βιολογικό Πόλεμο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας ο οποίος έγινε εντελώς αθόρυβα δυο χρόνια πριν ζωγραφιστεί αυτός ο πίνακας.
Το 1764, οι νέοι άποικοι-κατακτητές της Αμερικής αφού δεν κατάφεραν να εξολοθρεύσουν με πολεμικές και άλλες απάνθρωπες μεθόδους τους απ΄αιώνων ιδιοκτήτες της Πέραν του Ατλαντικού Γης, δηλαδή τους Ινδιάνους, σκαρφίστηκαν ένα τέχνασμα. Ζήτησαν εκεχειρία και μια συνάντηση μαζί τους για να σταματήσει ο πόλεμος και να ζήσουν ειρηνικά.
Οι αθώοι Ινδιάνοι δυστυχώς τους πίστεψαν.
Στη συνάντηση αυτή που έγινε στις όχθες του ποταμού Muskingum, οι Βρετανοί τους κάνουν δώρα πολλά ρούχα και κουβέρτες με τα οποία οι άδολοι Ινδιάνοι ενθουσιάστηκαν και υποσχέθηκαν εκεχειρία.
Δυστυχώς αυτά τα δώρα ήταν ο Θάνατος τους, προέρχονταν όλα από ασθενείς μολυσμένους από τον Θανατηφόρο Ιο της Ευλογιάς, άγνωστη μέχρι τότε ασθένεια σε αυτούς.
Αυτή την συνάντηση Βρετανών που δίνουν ρούχα στους Ινδιάνους αναπαριστά αυτός ο πίνακας.
Όλα έγιναν Αθόρυβα και Απονήρευτα από δήθεν Φιλάνθρωπους και Φιλειρηνιστές.
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δεκάδες εκατομμύρια Ινδιάνοι μολύνθηκαν και πέθαναν.
Εχθρός πια δεν υπάρχει '' η Νέα Γη όλη δική μας''
Κάπως έτσι γεννήθηκε η περιβόητη Βαβυλώνα των Εθνών, η Αμερική.
Και κάπως έτσι άρχισε ο Πρώτος Μαζικός Βιολογικός Πόλεμος της Ιστορίας ο οποίος σήμερα εφεύρε ασύλληπτες από τον φτωχό νου μας μεθόδους εξόντωσης των αθώων και αδυνάτων, για να Κυριαρχήσουν πάνω στη Γη οι Πονηροί και οι Ισχυροί.

3 σχόλια:

Γιώργος Τζιαττας είπε...

Έχετε αποδείξεις γι'αυτα που γράφετε ? Υπάρχει δηλαδή εκ των υστέρων , μάρτυρες και όμολογια ότι κατεστρωθη σχέδιο για την εξόντωση των Ιθαγενών με επιδημία ?

Γιώργος Τζιαττας είπε...

Με όλο το σεβασμό ( αποκλειστικά προς το Σχήμα σας) , όχι μόνον διαγράφετε τα (ενυπόγραφα) σχόλια που προφανώς δεν σας συμφέρουν αλλά και από την άλλη το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον πως εσείς (ως Ιερεύς) παρουσιάζεσθαι ανωυμως ! !

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Αν και είστε αγενέστατος και με βρίζετε αφου με απαξιώνετε ως πρόσωπο χωρίς να με γνωρίζετε και χωρίς κάποιον προφανή λόγο ωστόσο θα σας απαντησω Εχω από τα λίγα σχετικά μπλογκ που γράφω επώνυμα από το 2009
Αν πατήσετε εκει που λεει
Προσκυνητής π.Γεώργιος

Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό

θα σας βγάλει στο Φεισμπουκ(με τον καιρο εχει χαθει η φωτο)
Όσο για τις αποδείξεις τι να σας πω.Υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα τα οποία μπορείτε να τα μελετήσετε.Το ότι εξοντώθηκαν από ασθένειες είναι γνωστό.Τωρα η ερμηνεία του πίνακα Ίσως να είναι και fake.Ποιός ξέρει;Eδώ έχει γίνει η ζωή μας ένα fake με τα τόσα ψέμματα που μας σερβίρουν ανερυθρίαστα