ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

"ΚΆΤΩ ΤΑ ΞΕΡΆ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ...."


ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να είσαι ή να μην είσαι ομοφυλόφιλος και υποχρέωση δική μου και του κράτους να σε υπερασπιστούμε από αθέμιτες παρεμβάσεις στην προσωπική και ιδιωτική σου ζωή, από δυσμενείς διακρίσεις και ρατσιστικές συμπεριφορές.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να συζείς με όσες, όσους, όποιες και όποιους θέλεις και θέλουν, με την προϋπόθεση ότι όλες και όλοι αυτοί είναι ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ και συναινούν εθελοντικώς.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ επίσης να αισθάνεσαι έρωτα, αγάπη και στοργή για ένα θάμνο, ένα χαλί, μια προβατίνα ή μια γουρούνα, μια κερασιά, δύο ταβέρνες, τρία λεωφορεία, μία σκύλα, ένα καγκουρό και δύο γάτους.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να συμμετέχεις και να διοργανώνεις ομαδικές συνάξεις ενηλίκων, προς αναζήτηση πασών των συγκινήσεων και να ανιχνεύεις και να ανιχνεύεσαι και βεβαίως να πειραματίζεσαι κάθε πιθανού τρόπου σαρκικής ηδονής.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να θεωρείς ως φυσιολογική κάθε επιλογή σου, κάθε ατύχημα ή παρέκκλιση ή απόκλιση της φύσης, κάθε ανωμαλία και κάθε βίτσιο σου που δεν στρέφεται εναντίον ζώων ανηλίκων και ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να μας θεωρείς εμάς τους υπόλοιπους σαν φασίστες, ομοφοβικούς, ρατσιστές, εθνικιστές, οπισθοδρομικούς, αντιδημοκράτες, ταλιμπάν, μεσαιωνικούς και ότι άλλον χαρακτηρισμό εμπνευστείς.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να γράφεις και να λες και να προπαγανδίζεις ότι θέλεις, όπου θέλεις και σε όποιους θέλουν να σε διαβάζουν και να σε ακούν.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να θεωρείς σαν τέχνη και θέατρο ανθρώπους να συνουσιάζονται δημοσίως, να κοπρίζουν δημοσίως, να κοπρολαγνίζονται, να χοροπηδούν ημίγυμνοι και να πάλλονται τα ψεύτικα πέη τους.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να νομίζεις ότι είσαι άνδρας εγκλωβισμένος στο σώμα γυναίκας ή γυναίκα εγκλωβισμένη στο σώμα άνδρα. Να ζητήσεις στήριξη από το κράτος για να απεγκλωβιστείς, να απελευθερωθείς και να βρεις το βιολογικό σου φύλο.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να είσαι περήφανος και να πηγαίνεις στις παρελάσεις περηφάνιας και να αλλάξεις το φύλο σου όσες φορές θέλεις. Με ή χωρίς ιατρικές επεμβάσεις.
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ να βαφτίζεις και να εμφανίζεις για τον εαυτόν σου και τους ομοίους σου, ως πηγή πνευματικής και καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας τα πάθη σου και άπαντες τους τρόπους που εσύ κι αυτοί ηδονίζονται.
ΔΙΚΑΊΩΜΆ ΣΟΥ επίσης είναι να βρίζεις, να λοιδορείς, να κουτουλάς τους τοίχους, να χτυπάς τα πόδια σου κάτω, να σχίζεις τα ρούχα σου, να τραβάς τα βιζιά σου, να βάλλεις τα βρακιά σου πάνω στα κάγκελα και να βγάζεις αφρούς από το στόμα σου με την γλώσσα έξω.
ΔΙΚΑΊΩΜΆ ΣΟΥ ακόμα το να πιστεύεις ότι δύο μαντράχαλοι με εφτά οκάδες μούσια ή δύο "μπάρμπυ" μπορούν να γεννήσουν και να συνεισφέρουν στην διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους
ΌΜΩΣ ...
ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ να απαιτείς να σε καθιερώσουμε και ως πρότυπο και παράδειγμα για τα δικά μας παιδιά.
ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ να επιδιώκεις να επιφέρεις την αμφισβήτηση στο κάθε παιδί για το φύλο του. Να διασαλεύεις τον ψυχικό και πνευματικό του κόσμο. Να σκοτώνεις την αθωότητά του και να δηλητηριάζεις την ψυχή του με τις απόψεις σου.
ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ να θέλεις κι από πάνω να αρπάζεις τα ανήλικα παιδιά των άλλων μέσω υιοθεσίας, που αυτοί οι άλλοι είναι και η συντριπτική πλειονοψηφία.
ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ
να εκμαυλίζεις, να εκφυλίζεις και εξ απαλών ονύχων να προωθείς, να διαφημίζεις, να επιβραβεύεις μέσα στην αθωότητα και την παιδικότητά τους την ομοφυλοφιλία.
ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ να θέλεις να έχεις λόγο για την θρησκευτική πίστη των παιδιών μας, την ηθική τους συγκρότηση, την μόρφωσή τους, την αυτοπεποίθησή τους, την αξιοπρέπειά τους, την ασφάλεια και την ισορροπία τους. Ψυχική, πνευματική, σωματική.
Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να διαχειριστεί τον εαυτό του, όπως θέλει και να διαθέσει το σώμα του κατά το δοκούν. Τα παιδιά όμως είναι άλλο κεφάλαιο και ευαίσθητο δεδομένο. Όλοι αυτοί, που λένε το αντίθετο, από φόβο, μήπως τους πούνε ομοφοβικούς και ρατσιστές είναι απλά αξιολύπητοι... Σε λίγο θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε από παιδιά...
Προειδοποιούμε λοιπόν τους υπεύθυνους προς πάσα κατεύθυνση, ότι ούτε πόντο δεν θα κάνουμε πίσω στον αγώνα για τα παιδιά μας, ώστε να μην επιτρέψουμε την ανίερη "σεξουαλική αγωγή" που σκέφτονται να φέρουν στα σχολεία μας.
(Ανώνυμος εκπαιδευτικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: