ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ο πόλεμος είναι η αμαρτια των αμαρτιών διότι ολους τους κατεσθίει και κανένας δεν είναι νικητής.



  Για τα πολιτικά και τα διεθνή,ποιον συμφέρει να υποστηρίζουμε, ποιο αίμα είναι ανθρωπιστικό και ποιο όχι(!) ας μιλήσουν αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν. 
 Προσωπικά θα τοποθετηθώ στο πνευματικό μέρος. Συνέλαβαν τον ισχυρό Σαμψών, τον τύφλωσαν, τον ατίμασαν και όταν είχαν εορτή τον έστησαν ανάμεσα τους και τον περιέπαιζαν. Και τότε αυτός τιμώρησε την ύβρη, γκρεμίζοντας το κτήριο. Και απέθανε και η δική του ζωή μετά των αλλοφύλων.

   Το αιμα φέρνει αίμα, η βία βία και το μαχαίρι μαχαίρι, κατά το αψευδές στόμα του Κυρίου και κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν θα υπερισχύσει αλλά όλοι αφανίζονται.
  Ο πόλεμος είναι η αμαρτια των αμαρτιών διότι ολους τους κατεσθίει και κανένας δεν είναι νικητής.
 Ο ίδιος ο Θεός επέλεξε να σαρκωθεί ως επι γης Ειρήνη, ακριβώς εκεί στο κέντρο των γεγονότων. Αλλά οι άνθρωποι δεν θέλησαν να πιστέψουν.
  Ακόμα και τα αποκαλυπτικά κείμενα θέτουν ως κέντρο των εσχατολογικών γεγονότων την περιοχή. Πιστεύω ότι οι αναφορές τους είναι κυριολεκτικές και δεν εξαρτώνται από συμβολικές γεωγραφικές παραστάσεις των συγγραφέων τους. 

 Αν δεν μετανοήσουμε, το οποιο σημαίνει αποκαταστήσουμε σχέσεις με Θεό και ανθρώπους, θα φάμε ο ένας τον άλλο. Εν φόνω μαχαίρας θα εξαφανιστούμε όλοι μας. Ελπίζω το μήνυμα του Ιησού περί Ειρήνης να φτάσει στα ώτα των αλλοθρήσκων, αν και δεν πολυπιστεύω ότι στην ουσία Του αφορά στον πασιφισμό.Ωστόσο τα πνευματικά λόγια μπορούν να αγγίξουν την καρδιά και με το Γράμμα τους! Ελπίζω να μην εφθασαν οι καταστασεις στον έσχατο δαιμονισμό. Προσευχόμαστε για τους Ελληνες και Ρωμηούς ιθαγενείς πατέρες και μητέρες και όσους χριστιανούς βρέθηκαν στο έλεος των καταστάσεων.Είναι από αυτό το σπάνιο είδος ανθρώπων, οι οποιοι δεν προδίδουν προσκυνήματα και Θερμοπύλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: