ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο από την θαυμαστη μυρόβληση των οστών των νεομαρτύρων των κομμουνιστικών φυλακών!





Πριν έξι μήνες είχαμε δημοσιοποιήσει το εξής θαυμαστό γεγονός:Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μυρόβλησαν τα λείψανα των Αγίων Νεομαρτύρων των κομμουνιστικών φυλακών.Το θαύμα έλαβε μέρος στο Ιάσιο της Ρουμανίας όπου στις 19 Μαρτίου 2012 οργανώθηκε ομιλία με θέμα την αγιοποίηση των μαρτύρων των κομμουνιστικών φυλακών.Έχει καθιερωθεί πια αυτή η ημερομηνία μετα την πρώτη θαυμαστή μυρόβληση(19 Μαρτιου 2009).
Μάρτυρες του θαύματος ήταν εκατοντάδες άνθρωποι.Το μύρο αναβλυσε κυριολεκτικά μέσα από τα άγια λέιψανα.Η ποσότητα του ήταν τόσο μεγάλη που χύθηκε πάνω στο τραπέζι!
Πρώτα μυρόβλησε η κάρα ενός μάρτυρα του οποίου του είχαν πριονίσει το κεφάλι.Στην συνέχεια και τα λείψανα άλλων μαρτύρων.


Χτες δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα παραπάνω συγκλονιστικά βίντεο

Αφού εψάλη η παράκληση προς τους Άγιους Νεομάρτυρες των κομμουνιστικών φυλακών η λειψανοθήκη με τις έξι γωνίες άρχισε να μυροβλύζει(πάλι,πριν την παράκληση έβγαλε μύρο σε μικρότερη ποσότητα) και να βγάζει μια ακόμη πιο μεγάλη ποσότητα μύρου,τόσο μεγάλη που χύθηκε στο τραπέζι.Σε αυτή την λειψανοθήκη βρίσκονται οστά από τα πλευρά ένος μάρτυρα,ένας σπόνδυλος,αλλά και ένα οστό που το ξέθαψαν πέρυσι στο μέρος που βρισκόνταν οι φριχτές φυλακές της Τίργκου Όκνα(επόμενο βήμα)


ΠΗΓΗ/Απόδοση στα ελληνικά proskynitis.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: