ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Άντε, να κάνουμε κηδείες τώρα…»!

«Άντε, να κάνουμε κηδείες τώρα…»

Έναν… μακάβριο τρόπο να αντιμετωπίσει την κρίση βρήκε η διοίκηση της ομάδας του Παλαιόπυργου Τρικάλων,διαφημίζοντας στη φανέλα της γραφείο τελετών. «Ήταν θέμα επιβίωσης. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου ήταν φίλος μας και συμφωνήσαμε. Άντε να κάνουμε κηδείες τώρα», τόνισε ο γενικός αρχηγός και παίκτης της ομάδας, Λευτέρης Βασιλείου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπήInsiders

«Ήταν τόσο δύσκολη η χρονιά που περάσαμε με τα οικονομικά προβλήματα. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών είναι φίλος μας. Ένα βράδυ που τρώγαμε έγινε η συζήτηση και ήρθε η διαφήμιση. Αυτός ήθελε να διαφημίσει την επιχείρησή του, εμείς να βρούμε έσοδα για την ομάδα μας και μετά από ένα τελάρο μπίρες το συμφωνήσαμε. Μέσα σε μια μέρα γίναμε διάσημοι σε όλη την Ελλάδα», τόνισε και πρόσθεσε: «Για μας ήταν θέμα επιβίωσης. Έχουμε να πάρουμε επιχορήγηση εδώ και τρία χρόνια. Ποδοσφαιριστής δεν πληρώνεται κανένας, ο προπονητής είναι ένας παλαίμαχος και τα διαρκείας που βγάλαμε ήταν 10 ευρώ για όλη τη χρονιά». 

Όσο για το πώς αντιμετώπισε η ομάδα αυτή την «μαύρη» χορηγία; «Οι περισσότεροι παίκτες μας πάνε σχολείο ακόμη. Φοβόμασταν μήπως υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις από κάποιους γονείς. Είχαν έναν δισταγμό στην αρχή, αλλά τους έδειξα τη φανέλα και τους άρεσε. Στο τέλος το πήραν όλοι στην πλάκα και τώρα έχουμε παραγγελίες για φανέλες. Μας ζητάνε πολλοί να βγάλουμε φανέλες». 

Η αντίδραση των αντιπάλων μόλις αντίκρισαν τη φανέλα με τον σταυρό; «Ο διαιτητής σταυροκοπιόταν, οι ανταγωνιστές μας έχασαν όλες τις μονομαχίες… Φοβόντουσαν να πλησιάσουν φαίνεται. Άντε να κάνουμε κηδείες τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: