ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

“Μια εικόνα χίλια παιδιά”(Β.Σπανούλης,Ν.Ζήσης)

Δύο εξαιρετικοί αθλητές με ήθος,σοβαροί οικογενειάρχες,μακριά από political corect αντιλήψεις και το λεγόμενο life style οι οποίοι αποτελούν πρότυπο


Φτωχότερο χαρακτηρίζουν πολλοί το ελληνικό μπάσκετ, απ’ όταν έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης κρέμασαν τη φανέλα τους. Και αποχώρησαν από την ενεργό δράση.

Εδώ και λίγες ημέρες οι αναρτήσεις σχετικά με τους δυο μπασκετμπολίστες είναι αμέτρητες, όπως επίσης και τα βίντεο αφιερωμένα στις καλές και κακές τους αθλητικές στιγμές. Το μπάσκετ πλέον όμως αποτελεί παρελθόν. Και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να αφιερωθούν αποκλειστικά στις οικογένειες τους και στις γυναίκες τους.

Μάλιστα αποφάσισαν Σπανούλης και Ζήσης αποφάσισαν, να κάνουν όλοι μαζί διακοπές στον Άγιο Νικολάο Κρήτης.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τις δύο οικογένειες, όπου κυριαρχούν τα… αμέτρητα παιδιά. Βλέπετε, το ζεύγος Σπανούλη έχει 6, τρία αγόρια και τρία κορίτσια, και το ζεύγος Ζήση άλλα 4.

“Μια εικόνα χίλια παιδιά”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ολυμπία Χοψονίδου. Αφού τα παιδιά γέμισαν το “κάδρο” της εικόνες. Πλέον, οι πατεράδες τους θα έχουν περισσότερο χρόνο και θα… ξεκουράσουν και τις συζύγους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: