ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

CHARLES και VERONICA ANTETOKOUNMPO....



 CHARLES και VERONICA ANTETOKOUNMPO....
 Oι γονείς του Γιάννη, ήρθαν στην Ελλάδα από τη Νιγηρία, αναζητώντας μια ευκαιρία... Εφτιαξαν μια μεγάλη οικογένεια...!
Εδωσαν στα παιδιά τους Ελληνικά ονόματα...! Τα έστειλαν σε Ελληνικά σχολεία...! Σεβάστηκαν τη χώρα που τους φιλοξένησε...! Θέλησαν να γίνουν Ελληνες...!
Εργάστηκαν σκληρά, δεν έζησαν με επιδόματα και την υποστήριξη αλληλέγγυων...
Τέτοιοι άνθρωποι, σαν τον Charles και τη Veronica, που ανάθρεψαν τέτοια παιδιά, είναι παράδειγμα προς μίμηση...!
Είναι πλούτος και ευλογία για κάθε χώρα...! Υποκλίνομαι στο Μεγαλείο τους...!

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης

2 σχόλια:

Γιώργος είπε...

"Υποκλίνομαι στο μεγαλείο τους!". Τί μεγάλη κουβέντα είναι αυτή , για ανθρώπους που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους , άραγε , γιατί; Κι έγιναν οικονομικοί μετανάστες. Έφυγαν από την πατρίδα τους αφήνοντάς την έρμαιο στα χέρια τζιχαντιστών της Μπόκο Χαράμ , δεν έμειναν να πολεμήσουν για την δημοκρατία στην πατρίδα τους! Όπως και οι 600000 Έλληνες νέοι που εγκαταλείψανε την πατρίδα μας για τον άρτο τον επιούσιο και οι υπόλοιποι Έλληνες οικονομικοί μετανάστες , που σαν τους ποντικούς την ώρα που βουλιάζει το καράβι, πρώτοι το εγκαταλείπουν! Σεβαστή η προσπάθειά τους να παλαίψουν την ζωή , αλλά μέχρι εκεί! Υπάρχουν φερέλπιδες νέοι στην πατρίδα μας που δεν απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη του Αντεντουκόμπο και των υπολοίπων , αλλά δουλεύουν το ίδιο σκληρά και έχουν μείνει στην πατρίδα μας , κρατώντας Θερμοπύλες! Σε αυτούς εγώ θα υποκλιθώ!

Ανώνυμος είπε...

Σε σχεση με αλλους ομως μεταναστες δεν ειναι; ας μην αδικουμε κανενα διοτι οι συγκεκριμενοι προβαλλουν την Ελλαδα θετικα κ δεχτηκαν τον πολιτισμο της κ τον αναγνωρισαν καθως τον εκαναν τροπο ζωης. Δημιουργησαν αξια οι ιδιοι μαλιστα. Ο καθενας κανει καποιες επιλογες με τις οποιες συνεπειες. Μακαρι να προσφερουν ολοι αυτο που μπορουν εκει που βρισκονται. Σιγουρα καποιοι μειναν στις πατριδες τους κ φυλουν θερμοπυλες κ ειναι αξιεπαινοι.