ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Θέλουν τους γκέι έναν ομοιόμορφο χυλό....


 ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστικό περιοδικό έκανε τη διάγνωση πως ο Λάκης Γαβαλάς πάσχει από "εσωτερικευμένη ομοφοβία" επειδή δεν υποστηρίζει τη γκέι υιοθεσία ενώ γνωστός γκέι δικηγόρος-ακτιβιστής χαρακτήρισε "γριές αδελφές" όσους ομοφυλόφιλους αντιτίθενται στο σχετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ακτιβιστικός χώρος αντιμετωπίζει με τέτοιο χυδαίο τρόπο τους γκέι που δεν συμμερίζονται την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα : ποιος ξεχνάει εκείνο το περιβόητο άρθρο στην Lifo που χαρακτήριζε τον -μακαρίτη πια- ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη "Μπάρμπα-Θωμα της ομοφυλοφιλίας" επειδή τόλμησε να μην του αρέσει το Gay Pride;

  Για τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές και τους προοδευτικούς συνοδοιπόρους τους, οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι άνθρωποι με διαφορετικά γούστα, διαφορετικές πολιτικές απόψεις και διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις. Γι' αυτούς, όλοι οι gay πρέπει να είναι ίδιοι, να υποστηρίζουν τις ίδιες αριστερίστικες πολιτικές θέσεις και να ορκίζονται στην ίδια Βίβλο της "πολιτικής ορθότητας". 

  Με λίγα λόγια, θέλουν τους γκέι έναν ομοιόμορφο χυλό, ένα υπάκουο κοπάδι από πρόβατα που "έχει χρέος" να ακολουθεί τυφλά τους "ακτιβιστές" και τις παλαβές ιδεοληψίες τους. Τέτοια αγάπη για τον κομφορμισμό και την ομοιομορφία από αυτούς που, τάχα, αγωνίζονται για τη διαφορετικότητα! 

 Για τους ακτιβιστές, είναι αδιανόητο να είσαι ομοφυλόφιλος και να πιστεύεις ότι ένα παιδί χρειάζεται μητέρα και πατέρα ή να διαφωνείς με χαζοχαρούμενα πανηγυράκια τύπου Pride. Θεωρούν αδιανόητο ένας γκέι άνδρας ή γυναίκα να έχει καταλήξει σε τέτοιες απόψεις ύστερα από σκέψη και βασισμένος στις εμπειρίες της ζωής του.

  Η μόνη εξήγηση είναι ότι δεν έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και ότι πάσχει από χαμηλή αυτοεκτίμηση και "εσωτερικευμένη ομοφοβία". Στον μανιχαϊστικο τους κόσμο, τον γκέι που δεν συμφωνεί μαζί τους δεν τον θεωρούν έναν άνθρωπο που απλά τυχαίνει να έχει αντίθετες απόψεις αλλά έναν προδότη, έναν εχθρό, έναν εκπρόσωπο των "Δυνάμεων του Σκότους", άξιο να υποστεί το πιο χυδαίο υβρεολόγιο,την πιο αισχρή διαπόμπευση και φυσικά συστηματικό character assasination. Αλήθεια, αν δεν είναι αυτό φασισμός τότε τί είναι;
Τα πρώτα θύματα των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών, του φανατισμού τους και των ιδεοληψιών τους είναι οι ίδιοι οι γκέι αυτής της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: