ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ....ΛΕΝΙΝ


ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΜΕ ΔΩΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ (Φωτογραφία)!

(ήταν λέει: "μια ωραία πρωτοβουλία για να ενισχύσουν το κλίμα διάδοσης και μελέτης του έργου του μεγαλύτερου επαναστάτη του 20ού αιώνα").

 Εγώ, αντίθετα θα έλεγα ότι ο Λένιν είναι μεγάλος εγκληματίας του 2ου αιώνος, ο εμπνευστής των Γενοκτονιών του κομμουνισμού! Είναι ο δάσκαλος της Τρομοκρατίας, των Στρατοπέδων Κρατουμένων (των Γκούλαγκ!), του Πλιατσικου της Ιδιωτικής Περιουσίας, των "ανακρίσεων" μετά απάνθρωπων βασανισμών μέχρι αποδοχής και υπογραφής της κατηγορίας, και της Δολοφονίας Αθώων για Επιβολη Κομμουνιστικής Δικτατορίας!
Δυστυχώς, λόγω απουσίας λόγου για την πραγματική μορφή του κομμουνισμού και των εγκλημάτων των ιστορικών ηγετών του –Λένιν, Στάλιν, Μάο- πολλά Ελληνόπουλα παρασύρονται και γίνονται για μια ζωή αρνητικοί πολίτες της χώρας, μπροστάρηδες σε κάθε τι αρνητικό!

Παραθέτω στη συνέχεια μερικές από τις παραγγελίες του Λένιν, τις οποίες οι νεαροί της ΚΝΕ ή αγνοούν ή τις ενστερνίζονται κρυφά, μέχρι να μπορούν να τις εφαρμόσουν, όπως έκαναν οι πρόγονοί τους το 1943 – 44 στις ΕΑΜοκρατούμενες περιοχές, στην «Ελεύθερη Ελλάδα» και στον «Ελεύθερο Μωριά»!

1. «θα κρεμάσουμε τους κουλάκους, τους παπάδες, τους γαιοκτήμονες. Αμοιβή: 100.000 για κάθε κρεμασμένο...». (Α. Λ. Λιτβίν Η κόκκινη και η λευκή τρομοκρατία στη Ρωσία 1917-1922.)

2. «Ο πόλεμος γίνεται όχι για τη ζωή, αλλά για το θάνατο των πλουσίων και των παρασίτων, των μπουρζουάδων διανοούμενων... αυτούς πρέπει να καθαρίζουμε με την παραμικρή παράβαση... Σε ένα μέρος θα τους βάζουμε στη φυλακή... σε ένα άλλο θα τους υποχρεώνουμε να καθαρίζουν απόπατους. Σε ένα τρίτο θα τους προμηθεύουν όταν βγαίνουν από την απομόνωση με κίτρινα γιλέκα... Σε ένα τέταρτο θα τους τουφεκίζουν επί τόπου... Όσο μεγαλύτερη ποικιλία έχουμε, τόσο το καλύτερο, τόσο πλουσιότερη θα γίνεται η εμπειρία μας...» «4-27 Δεκεμβρίου 1917», (Β. Ι. Λένιν, Άπαντα, τ.35. σ. 200, 201, 204. Από το έργο του «Πώς να οργανώσουμε το διαγωνισμό;»)

3. «Προς τους συντρόφους Κουράγιεφ, Μπος, Μίνκιν και άλλους κομμουνιστές της Πένζα: «Σύντροφοι! Η εξέγερση των πέντε περιοχών των κουλάκων θα πρέπει να κατασταλεί ανελέητα. Αυτό απαιτεί το συμφέρον ολάκερης της επανάστασης, γιατί σήμερα έχει ξεκινήσει «η τελευταία αποφασιστική μάχη» με τους κουλάκων. Πρέπει να δώσουμε ένα παράδειγμα. Να κρεμάσουμε (οπωσδήποτε να κρεμάσουμε για να το βλέπει ο λαός) όχι λιγότερους από 100 γνωστούς κουλάκους, πλούσιους, αιμοτορουφήχτρες. Να δημοσιεύσουμε τα ονόματά τους. Να δημεύσουμε όλα τους τα τρόφιμα. Να πιάσουμε ομήρους, σύμφωνα με το χθεσινό τηλεγράφημα.
Να οργανώσουμε έτσι τα πράγματα ώστε σε απόσταση εκατοντάδων βέρστιων ο λαός να βλέπει, να τρέμει, να ξέρει, να φωνάζει: πνίγουν και στραγγαλίζουν τις αιματορουφήχτρες κουλάκους.
Τηλεγραφήστε ότι ενημερωθήκατε και για την εκτέλεση των εντολών. Δικός σας, Λένιν» (Α. Γ. Λατίσεφ, Αποχαρακτηρισμένος Λένιν, Μόσχα, 1996, σ. 57)

4. «οι αγρότες κάθε άλλο παρά κατανοούν τα πάντα ως προς το ότι το ελεύθερο εμπόριο σιτηρών είναι έγκλημα κατά του κράτους». «Παρήγαγα σιτηρά, είναι δικό μου προϊόν και έχω δικαίωμα να το εμπορεύομαι»- έτσι σκέφτεται ο χωρικός, από συνήθεια, από τα παλιά. Εμείς όμως λένε ότι είναι έγκλημα κατά του κράτους». 19 Νοεμβρίου 1919. (Β. Ι. Λένιν, Άπαντα, τ.39. σ.315)

Δεν υπάρχουν σχόλια: