ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2026

ΟΜΟΦΥΛΟΓΕΝΕΙΑ-Παιδιά,χωρίς μάνα ή πατέρα..!


«Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ, ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.»
Μας περνούν στον ψηφιακό έλεγχο και το λένε «πρόοδο».
Μας αλλάζουν την ίδια την έννοια της οικογένειας και το λένε «δικαίωμα».
Και εμείς; Σιωπή. Αδιαφορία. Ραθυμία.
Ο Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος το είχε πει ξεκάθαρα: όταν ο λαός δεν αντιδρά, οι άρχοντες προχωρούν χωρίς όρια.
https://www.youtube.com/watch?v=4wkmkbY4A30
Δεν είναι δύο άσχετα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Είναι το ίδιο νήμα: έλεγχος της ζωής σου, αλλοίωση της ταυτότητάς σου, συνήθεια στην υπακοή.
Σήμερα σου ζητούν να αποδεχθείς. Αύριο δεν θα σε ρωτούν.
Και το πιο επικίνδυνο; Δεν χρειάζεται να σε καταπιέσουν. Αρκεί να μην αντιδράς.
Η αποκοπή από την παράδοση και την εκκλησιαστική εμπειρία αιώνων συντελείται βαθμιαία.
Η ελευθερία δεν χάνεται σε μια μέρα. Χάνεται λίγο-λίγο… με τη συγκατάθεσή σου.
Ξύπνα.
Γιατί όταν το καταλάβεις, μπορεί να είναι αργά.
Δεν μας νικούν. Παραδινόμαστε.


Αν υπάρχει μια επιστήμη, η οποία ολοένα ξεμακραίνει από το επιστητό και οδεύει προς την πλήρη ιδεολογικοποίηση, είναι η νομική.
Παράδειγμα: η μητέρα και ο πατέρας δεν είναι είναι επ’ ουδενί απαραίτητοι. Δεν είναι μοντέρνο βρε αδελφέ!
Δεν το λέω εγώ αλλά η χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια:
«Δεν απαιτείται εξάλλου, και δη κατά συνταγματική επιταγή, να μιμείται η υιοθεσία τη βιολογική σχέση του παιδιού με δύο ετερόφυλους γονείς, ώστε το υιοθετούμενο να ανατρέφεται από μητέρα και πατέρα, καθόσον μάλιστα είναι παλαιόθεν επιτρεπτή η υιοθεσία από ένα πρόσωπο, έγγαμο ή άγαμο, η δε υπό συνεχή εξέλιξη κοινωνική πραγματικότητα περιλαμβάνει διάφορα οικογενειακά σχήματα, εκτός της οικογένειας με δύο ετερόφυλους γονείς.»

Προσέξτε διατύπωση: «Καθόσον μάλιστα είναι παλαιοθεν επιτρεπτή..»
Παλαιοθεν ήταν επιτρεπτή και η δημόσια εκτέλεση επειδή έθιξες τον Σουλτάνο, ας πούμε. Είναι δυνατόν να είναι αυτή η επιχειρηματολογία του ΣτΕ;;
Εφόσον επίσης υπάρχουν «διάφορα οικογενειακά σχήματα», γιατί να μην κάνουμε γάμο σε 3 ή και παραπάνω άτομα; Γιατί η οικογένεια επίσης να νοείται μόνο μια γαμική σχέση; Ας υιοθετήσω παιδιά εγώ και οι δυο γείτονες από απέναντι ή όλη η γειτονιά. Δεν είναι και αυτό ένα «οικογενειακό σχήμα»;

Η οικογένεια (πατέρας, μητέρα, τέκνα) είναι εκεί από την αρχή του χρόνου. Η παρουσία των δύο προτύπων ολοκληρώνει τον άνθρωπο, όχι ένα νομικό κατασκεύασμα, προϊόν άνωθεν εμμονών και ιδεοληψίας.

ΥΓ Το πρώτο που θίγεται άμεσα από την παραπάνω απόφαση είναι η φύση της γυναίκας. Αλλά τα μεγάλα πλήθη νομίζω είναι απασχολημένα με το να ανεβάζουν φωτογραφίες εις τα σοσιαλ. Τι μας νοιάζει ο ψυχισμός των παιδιών.

ΥΓ2. Μου άρεσε το «δεν θίγονται οι παραδόσεις της Εκκλησίας». Υποθέτω το έβαλαν σε μια φάση: «κάτσε να γελάσουμε».
Παναγιώτης Κ./Facebook

3 σχόλια:

Άγνωστος είπε...

Δεν το έβαλαν σε μια φάση κάτσε να γελάσουμε, το έβαλαν σε φάση κάτσε να δούμε τι θα πει το Ιερατείο, . Και μάλλον το ιερατείο συμφώνησε δια της εκκωφαντικής σιωπής, οπότε για άλλη μια φορά τη το ιερατείο έβγαλε τις μάσκες και έδειξε τα αληθινα πρόσωπα που τα υπηρετούν.

Μάχη είπε...

Σε μια στιγμή θα τα σβήσει όλα αυτά ο Κύριος με την παντοδυναμία του. Δεν μπορεί ο ανθρωπάκος να κοροϊδεύει το Θεό.

Ανώνυμος είπε...

H ηθική και πνευματική κατάπτωση αυτού του άλλοτε ορθόδοξου λαού, θα φέρει τα δεινά. Ο Θεός νας μας ελεήσει όλους. Είμαστε άθλιοι πραγματικά.