ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Εσύ καλέ μου ρεπόρτερ που ειρωνεύσαι τους ηλικιωμένους...



 Kαλοι μου ρεπορτερ..το να ειρωνευεστε ηλικιωμενους, που με τον κωδικο Β6-Ασκηση, βγηκαν και περπατησαν για να ξεσκασουν, και να δουν λιγο τον κοσμο φορωντας την μασκα και παιρνοντας ενα καφε για να τον πιουν στο παγκακι..και μετα να γυρισουν στο σπιτι να φανε και να κοιμηθουν ελπιζοντας οτι αυριο θαναι καλυτερα τα "πραγματα".....το να τους ειρωνευεστε λεω, δεν σας κανει "καλυτερους επαγγελματιες".

Σιγουρα κανατε αυτο που σας παρηγγειλε ο αρχισυντακτης σας....αλλα ξεχασατε την ενσυναισθηση...την απενεργοποιησατε μαλλον.
Ζητατε απο τους γεροντες, να μιλανε σε κινητα, να βλεπουν τηλεοραση, ή μηπως Νetflix; ή πορνο;
Τους ζητατε να προστατευτουν απο τον κοβιντ που κολλαει στον δρομο και κατω απο τα δεντρα ενος παρκου...αλλα δεν τους προστατευετε απο την μεγαλη θλιψη, μιας "πηγμενης ζωής".

Μακαρι ολοι να'χανε κηπους και μπαλκονάρες. Αλλα πολλοι μενουν σε ισογεια, υπογεια, και σε ακαλυπτους, πολλες γυναικες, δεν θελουν πια αλλο να βλεπουν συνταγες, και να μαγειρευουν συνεχως "εξυπνα φαγητα trendy μαγείρων".
Δεν θελουν να βλεπουν Gntm μπιγκμπραδεράκια και αλλα ρεαλιτακια.
Θελουν να περπατησουν.

Αντι να βρουμε μια φορμουλα για αυτο...μια προταση εστω..να το κανουν με προστασια..τους πνιγουμε στα δυαρια τους...με δολωμα τον φοβο.
Ξερετε..καλοι μου ρεπορτερ, πολλοι που δεν θα αρρωστησουν σωματικα, θα βαλουν εναν ιό στο κεφαλι τους..που λεγεται "αποκαρδιωση".
Δεν εχει εμβολιο για αυτον.

Οι φαρμακευτικες δεν θα ανεβασουν εξαιτιας του τις αξιες των μετοχών τους.
Εμεις, εγω και εσεις, δουλευουμε απο το σπιτι, μπαινουμε στους διαδρομους των "ψηφιακων κοσμων", μιλαμε με φιλους.....νιωθουμε οτι κατι κανουμε (που πολλες φορες δεν κανουμε)...αυτοι ..αυτη "η τριτη ηλικια"..που ζουσε μεσω των παιδιων της, που τραφηκε με την αισθηση οτι στα γηρατεια κατι ωραιο και ησυχο θα συμβει ωστε να ξεκουραστουν απο την ζωη...
Αυτη η ηλικια, θελει λιγο περπατημα χερι με χερι το ζευγαρι, να κοιταξουν λιγο τον ουρανο, τα σπιτια, εναν ανθρωπο, να κλαψουν βρε αδελφε, αλλα οχι το "κλαμα των τεσσαρων τοιχων"...ουτε "η σιωπη του ταβανιου".....αλλα το κλαμα που δροσιζει τα μαγουλα, καθως τα φυσα ο αερας.

"Συμπληρωνουν το Β6 και αντι για ασκηση, περιφερονται ασκοπως"...ειπατε κυριε δημοσιογραφε;
Οχι. Περιφερονται για σοβαρο σκοπο. Για να μην απορροφηθουν απο το πηγαδι. Ξερεις ποιο δημοσιογραφε;
Αυτο που ενιωσες και εσυ, οταν σε απολυσαν αδικως, οταν σου ειπανε τι να πεις, οταν καταλαβες οτι εξυπηρετεις συστηματα.
Εσυ μπορει να πηρες το ζαναξακι σου για να αντεξεις.
Θελεις να δωσεις και σε αυτους το ιδιο;
Δεν μιλω για τις "στενες επαφες". Μιλω για την ειρωνεια σου, να βλεπεις 2 ηλικιωμενους να περπατουν, χερι χερι, μασκοφοροι, εχοντας στην τσεπη το Β6, και αντι να συγκινεισαι, ειρωνευεσαι.
Μεγάλε είρωνα της ζωης σου.
Καληνυχτα κοσμε!
Και καλο εξ-ημερωμα.!!!

1 σχόλιο:

Α.Τ.ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

«Ξερετε..καλοι μου ρεπορτερ, πολλοι που δεν θα αρρωστησουν σωματικα, θα βαλουν εναν ιό στο κεφαλι τους..που λεγεται "αποκαρδιωση".
Δεν εχει εμβολιο για αυτον.

Οι φαρμακευτικες δεν θα ανεβασουν εξαιτιας του τις αξιες των μετοχών τους.»
Διαφωνώ. υπάρχουν και τα ψυχοφάρμακα. Υπάρχουν και οι τρελογιατροί που θα τους πουν ότι φταίνε οι ίδιοι, για την κατάστασή τους.
Ακόμα και να μην υπήρχαν, είναι κοινό μυστικό ότι, η ψυχική υγεία επηρεάζει και την σωματική.