ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Οι εικόνες μίλησαν από μόνες τους

Ας αφήσουμε την συζήτηση περί πολιτεύματος. Ας αγνοήσουμε τα δικαιώματα σε τιμές και τίτλους.Οι εικόνες μίλησαν από μόνες τους.

  Από την μια βλέπουμε μια όμορφη, σεβάσμια συμπεριφορά, αρχοντική και βασιλική από όλες τις απόψεις, άνδρες που ξέρουν να χαιρετίσουν, να σταθούν, να τιμήσουν τον ιερό χώρο, να κάνουν τον σταυρό τους, να μιλήσουν θερμά και με αγάπη για την Ελλάδα...
  Απ'την άλλη μας πιάνει μια θλίψη όταν σκεφτόμαστε πως περνιούνται για ηγέτες της πατρίδας αυτοί που αποστρέφονται να ασπαστούν τον σταυρό και το Ευαγγέλιο, αυτοί που κάθονται σταυροπόδι στην εκκλησία, αυτοί που πάνε τάχα μου να να κάνουν σταυρό καί παίζουν μαντολίνο στην κοιλιά τους, αυτοί που στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου πιάνουν τα αχαμνά τους, αυτοί που δυσκολεύονται να ξεστομίσουν την λέξη"πατρίδα" και αναφέρονται αόριστα " σε αυτόν τον τόπο"!

Δεν βρέχει! Μας φτύνουν! Μας φτύνουν και τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά.

Συνηθίσαμε την κακογουστιά, τις κούφιες κουβέντες, τα αντεθνικά παραληρηματα. Η έλλειψη σεβασμού περνιέται για επαναστατική δράση και η απαξίωση των ιερών για πολιτική μαγκιά!!
Δεν είναι αυτό η Ελλάδα.Είναι το ψευτορωμαιικο που τελειώνει.
Από Θωμαή Στεφανοπούλου/Facebook

5 σχόλια:

Eva είπε...

Ναι τελειωνει.... Το άθλιο

Ανώνυμος είπε...

Εύγε για το άρθρο!

Ανώνυμος είπε...

Το οτι η διαφορα ειναι εμφανης πλεον κ στον πιο αδιαφορο κ οτι στεκεται με σεβασμο μπροστα σε αυτο που το εχει απωθημενο κ το αναγνωριζει σε αυτη την πατραδοσιακη ελληνικη αρχοντικη οικογενεια ειναι παρηγορο κ αισιοδοξο! Θα υπαρχει η διαφορα ολο κ περισσοτερο κ θσ τους γυρισει την πλατη ο λαος στελνοντας τους στα θρανια τους αγγραμματους αριστους ....

k.Pittas είπε...

Όλα αυτά μπορεί να είναι εξόχως υποκριτικα και πολύ έξυπνα σχεδιασμένα...Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει!Ήδη ακούγονται φωνές θαυμασμού για την τάξη, το ορθοδοξο ήθος των τεθλιμμένων κτλ!Απαιτείται προσοχή!Η πατρίδα δεν υπάρχει για να παίζεται στα ζάρια.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατία μας δεν απειλήθηκε ούτε απειλείται με τον πρώην Βασιλιά, που κηδεύτηκε ως ιδιώτης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία ήταν στα πλαίσια της ορθόδοξης εκκλησίας, που σε όλους προκάλεσε δέος, χωρίς κανένα αρνητικό σχόλιο.
Το πολιτικό σύστημα έσπευσε να υποβαθμίσει το γεγονός, που τελικά πέτυχε χωρίς να το θέλει, να συμβάλει στην ανάδειξη του, στην κοινή γνώμη.
Ερώτηση: Τα παιδιά του αποθανόντος είναι Έλληνες ή όχι !!!!