ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αθήνα: Δασκάλα έβαλε σε 10χρονους μαθητές ερωτική ταινία μεταξύ εφήβων αγοριών σε δημοτικό σχολείο.


  «Οι γονείς του αγοριού που έκαναν την καταγγελία είναι εκπαιδευτικοί και αναστατώθηκαν όταν είδαν το παιδί τους να επιστρέφει από το σχολείο, την περασμένη εβδομάδα σε άθλια κατάσταση. Το παιδάκι ήταν σε κατάσταση σοκ, έκανε εμετούς και η ψυχολογική του κατάσταση ήταν ταραγμένη.
Την οργή των γονέων έχει προκαλέσει η κίνηση μιας δασκάλας σε Δημοτικό σχολείο της Αθήνας να προβάλει στους 10χρονους μαθητές της, ταινία ερωτικού περιεχομένου μεταξύ αγοριών στην εφηβεία.

  Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές της δασκάλας επέστρεψε στο σπίτι του σε άθλια ψυχολογική κατάσταση κι ανέφερε στους γονείς του, όλα όσα είχαν συμβεί την ώρα του μαθήματος. Αναστατωμένοι οι γονείς από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού τους, κατήγγειλαν την κίνηση της δασκάλας και ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς που ανέλαβε την υπόθεση, μιλάει στο protothema.gr

«Οι γονείς του αγοριού που έκαναν την καταγγελία είναι εκπαιδευτικοί και αναστατώθηκαν όταν είδαν το παιδί τους να επιστρέφει από το σχολείο, την περασμένη εβδομάδα σε άθλια κατάσταση. Το παιδάκι ήταν σε κατάσταση σοκ, έκανε εμετούς και η ψυχολογική του κατάσταση ήταν ταραγμένη. Οι γονείς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το παιδί τους κι όταν τον ρώτησαν, αυτός τους είπε:
«Η δασκάλα, την 4η ώρα του μαθήματος, μας έβαλε μια ταινία με τίτλο: «Τα αγόρια στο ντους». Το περιεχόμενο της ταινίας είχε αγόρια στην εφηβεία σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ έκαναν ντουζ και υπήρχε κι ένας εκπαιδευτής στην ταινία που τους έλεγε να γίνουν άντρες και να σκληραγωγηθούν» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας και συνεχίζει:
«Όπως καταλαβαίνετε, η ταινία αυτή σόκαρε τον 10χρονο μαθητή αλλά και τους υπόλοιπους μαθητές και εξόργισε τους γονείς. Για αυτό η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το θέμα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα.

 Την περασμένη Παρασκευή κοινοποιήσαμε το εξώδικο στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας και να μας γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή, καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργείου».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα! Η παγκόσμια ατζέντα θέλει να μολύνει τα παιδιά μας. Ο Κύριος να μας Ελεήσει, γιατί ο κατήφορος που έχουμε πάρει σαν άνθρωποι κάθε άλλο παρά ανθρώπινη συμπεριφορά δεν δείχνει, αλλά διαμονική, γιατί νους αποστάς από του Θεού ή διαμονιώδης γίνεται ή κτηνώδης.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Ήδη στην Αμερική έχει εκτραπεί η κατάσταση. Η τώρα η ποτέ οι γονείς να κινηθούν δυναμικά πριν εξαπλωθεί η αρρώστια.μετα τη δικαιοσύνη κ την ιατρική επιστήμη, έρχεται η παιδεία (ο Θεός να την κανει) να μολύνει τις παιδικές ψυχές. Κύριε ελέησον.

Panagivta είπε...

Οι γονείς δεν ενδιαφέρονται πάρα μόνο να βγάλουν λεφτά. Σε λυκειο, αγόρια ντύθηκαν ροζ μπαλαρίνες και οι γονείς από κάτω χειροκροτουσαν. Συμπαράσταση στους λοατκι. Χειρότερα από τα Σόδομα και Γόμορρα. Τότε δεν γνώριζαν τον Κύριο Ιησού Χριστο και καήκανε. Τώρα που τον ξέρουμε τι έχουμε να πάθουμε αν δεν μετανοήσουμε. Καλό Παράδεισο.