ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Άγιο ειχαμε που δεν έβαλε στα παιδιά να δουν την ταινία ''Παύλος Μελάς''...


Έβαλε σε παιδάκια του δημοτικού να δουν ταινία που προωθεί την ομοφυλοφιλία, "ντάξ", χλιαρές "αντιδράσεις", "έρευνα" κλπ.
Άγιο ειχαμε που δεν έβαλε στα παιδιά να δουν την ταινία ''Παύλος Μελάς''...
Θα είχε σηκωθεί η σαπίλα και θα είχε προκηρύξει επτά 48ωρες απεργίες και 15 στάσεις εργασίας (κάβα και για Σεπτέμβρη), αποχή από προαγωγικές και πανελλήνιες.
Δεν είναι να παίζεις με αυτά...

4 σχόλια:

sotulis είπε...

Πολλοί αντιχριστοι γεγονασι..

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ μου, με όλο το σεβασμό... Σε κάθε εποχή υπάρχουν κείμενα από ανθρώπους που παραπονιούνται ότι... ζουν σε εποχή "παρακμής" και παραπονιούνται και μιζεριάζουν και βρίσκουν στραβά σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους... Αλήθεια, από αυτούς θέλετε να είστε; Ο Χριστός μας διδάσκει να έχουμε φως, και δεν μπορεί να βγαίνει από το ίδιο στόμα και φως και μαυρίλα.... Και φτάνει πια και με την εθνολατρία και με τη λατρεία της "προόδου"... Και τα δύο είναι μια ειδωλολατρία που μας αποσπά από τον Χριστό.... Έκανε ένα λάθος η γυναίκα, κατακρίθηκε από πολλούς, φτάνει τώρα. Ας κάνουμε και μια προσευχή για αυτήν, ας σκεφτούμε τον Χριστό αντί να σκεφτόμαστε τον Παύλο Μελά.... Για όνομα του Θεού πια...

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Δεν ζούμε σε εποχές παρακμής.Ζούμε κάτι χειρότερο.Την εποχή του Αντιχρίστου.Όσοι δεν έχουν απολέσει την εγκεφαλική λειτουργία, βλέπουν τώρα πως όσο δεν υπάρχουν πολιτικοκοινωνικές αντιδράσεις, το νεοταξικό σύστημα συνεχίζει να μετατρέπει τα σχολεία σε φυτώρια ανωμαλίας.Όσο για τον 'Παύλο Μέλα',για ένα παράδειγμα πρόκειται που δείχνει την υποκρισία των ψευτοπροοδευτικών.Τώρα που το σκέφτομαι,την ''ΕΛΕΝΗ''του Γκατζογιάννη έπρεπε να τους δείξει

Α.Κ. είπε...

Με συγχωρείτε αλλά θα τρελαθουμε τώρα. Που ζείτε; Εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον κατακεραυνώνεται στην Ελλάδα κάθε ιδέα έθνους, πατρίδας, ιστορίας, εθνικού συμφέροντος κτλ. και θα έρθετε τώρα, το 2023 που έφτασε να φοβόμαστε να δηλώσουμε Έλληνες ορθόδοξοι, να μας πείτε "φτάνει πια η εθνολατρεια" ????? Είστε με τον βιαστή κύριε και όχι με το θύμα. Λυπάμαι.