ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Το Φως του κόσμου ο Ζελένσκι το απέδωσε ως Σκότος ζοφερό


Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα μια εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας που φιλοτεχνήθηκε από υπολείμματα ενός αλεξίσφαιρου γιλέκου.

Ο Χριστός είναι κατάμαυρος σκοτεινός πίσσα σκοτάδι. Το Φως του κόσμου ο Ζελένσκι το απέδωσε ως Σκότος ζοφερό

Είναι άρνηση της σωτηρίας του ανθρώπου, καθώς ο ανεικόνιστος συνεπαγεται ότι ο Χριστός δεν ήταν ταυτόχρονα τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος, δεν σώζει.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω το παρατραβατε...Δεν ειναι ανεικονιστος ο Χριστος.Πυροβολημενος ειναι.Θα μπορουσε να πει καποιος αλλος οτι οι Ρωσοι κατακτητες - επιτιθεμενοι στο προσωπο των Ουκρανων αθωων αμαχων που σκοτωσαν και σκοτωνουν συνεχως εχουν σκοτωσει τον ιδιο τον Χριστο,αφου ο Ιδιος λεει εφοσον εποιησατε ενι τουτων των αδελφων μου των ελαχιστων εμοι εποιησατε.Γι αυτο και δειχνει μαυρο το Χριστο,εξαλλου απο αλεξισφαιρο γιλεκο εγινε αυτη η εικονα.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Όλα αυτά που λέτε τα έκανε ο ναζί και διώκτης των χριστιανών Ζελένσκι;;;Αν ήθελε να το αφιερώσει στους Ουκρανούς μαχητές ας έβαζε κάποιον να ζωγραφίσει την Γκουέρνικα του Κιεβού και όχι να βλασφημεί

Νεμεσις είπε...

Ενώ ο Πούτιν με τους ολιγάρχες του και τον πρώην ΚGΒίτη Κυριλλο,που ευλογησε τον πολεμο και πρεσβεύει την αιρεση του εθνοφυλετισμού περι ρωσικου κοσμου-ruskimir - δεκανικι της κοσμικης απολυταρχιας της Ρωσιας,εχει κανει εισπηδηση στο παλαιφατο Πατριαρχειο Αλεξανδρειας και αν συνεχισουν μερικοι αφελεις ρωσοφιλοι Ελληνες να υποστηριζουν αφελως τους ρωσους 'φιλους' μας θα κανει και στην Ελλαδα μας εκκλησιες με κρεμυδοσχημους τρουλους ειναι αγγελουδια?

καλα που ζειτε? ξυπνηστε πριν ειναι αργα...και στους Αγιους Τοπους θελουν να παρουν την πρωτοκαθεδρια..λυσσανε οταν βλεπουν καθε ελληνικο στην Ορθοδοξια...Ξυπνατε

Ανώνυμος είπε...

Χριστιανός που υποστηρίζει τον διώκτη της Ορθοδοξίας Ζελένσκι δεν μπορεί να λέγεται και να είναι Χριστιανός. Τέλεια και παύλα.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!όΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΉΔΗΣΗ ΒΡΆΣΕ ΌΡΥΖΑ.ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ(ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ)

Pavlos είπε...

Και οι Τσετσένοι που βιάζουν Ορθόδοξα γυναικόπαιδα στην Ουκρανία μάλλον θα είναι και αυτοί σε άμυνα.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Ας όψεται αυτός που έδωσε την ΕΥΛΟΓΙΑ να αρχίσει ο πόλεμος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι περιμένετε απο εναν Εβραιο. Αν μη τι αλλο μια ευκαιρια να καθυβρίσει τον Χριστό και την Παναγία.