ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ο διάβολος με τα τεχνάσματά του τα πάντα να μπασταρδεύει...


  Ο Διάβολος μας κοσκινάει και πότε μας βγάζει κόρνερ και πότε άουτ. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη και Χάρη Θεού, για να μην σε βγάλει από το κόσκινό του ήρα και όχι σιτάρι. Είναι μεγάλη υπόθεση ο άνθρωπος να σταθεί όρθιος, από το κοσκίνισμα του Διαβόλου!
Είναι τεχνάσματα του Σατανά, τα πάντα να μπερδεύει, τα πάντα να μπασταρδεύει. Είδατε τις γυναίκες; Τις έκανε άνδρες. Είδατε τους άνδρες; Τους έκανε γυναίκες. Σου βάζει ο παπάς δεξιά τη βέρα σου και εσύ τη βγάζεις και τη βάζεις στο αριστερό σου χέρι. Σε βάζει η νονά το όνομα Παναγιώτα και εσύ το κάνεις Τόνι.... Την έβαλαν την άλλη Ευτέρπη και την φωνάζουν Τέπη... Πέπη κ.ο.κ. Αμέσως ο Σατανάς αλλάζει τα πάντα.

Ο Μέγας Βασίλειος λέει: ''Είναι πονηρός ο Διάβολος και είναι αδύνατον να σκεφτεί το καλό. Και αν ποτέ κάνει κάτι που φαίνεται καλό, είναι σπορά για να σε πιάσει παρακάτω. Σου ρίχνει τώρα, για να σε πιάσει και να σε συλλάβει αργότερα''.

 Ο Διάβολος είναι πηγή κακίας, γι' αυτό και δεν μπορεί να αλλάξει, δεν μπορεί να μετανοήσει. Ευχηθείτε τον, μέσω ενός δαιμονισμένου να πάει στον παράδεισο και θα φρίξετε, όταν θα τον ακούσετε να ουρλιάζει!...
Ο Διάβολος δεν φοβάται τον αγιασμό, τους σταυρούς και τα θυμιάματα από ανθρώπους, που δεν έχουν σχέση με την Εκκλησία, που ούτε εξομολογούνται, που ούτε Κοινωνούν, που ούτε παιδιά κάνουν, που κλέβουν, ατιμάζουν, παράνομα ζουν, έχουν αιμομιξίες κ.λπ. Θυμιατίζουν και σταυρώνονται... και τί βγαίνει από αυτό; Φεύγει ο Διάβολος από αυτά; Όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά έχει στρογγυλοκαθίσει και δεν μπορεί να του κοινοποιήσει έξωση κανείς από εκεί. 
Βέβαια χρειάζεται σταυρός από έξω, αλλά χρειάζεται ο άνθρωπος να είναι σταυρωμένος και στην καρδιά.
Τον διάβολο δεν τον ενδιαφέρει να κλέψεις εκατομμύρια, αλλά να κλέψεις έστω και μια καραμέλα, για να σε έχει στο χέρι του.

Δημήτριος Παναγόπουλος/ Ιεροκήρυκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: