ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

"Δηλαδή, εσείς αν και επιστήμονας, πιστεύετε στο Θεό;"


  Πριν από λίγο στην ΕΡΤ3, ανάμεσα σε "ειδήσεις" για τους εγχώριους και τους εισαγόμενους celebrities, ανάμεσα σε ειδήσεις που τρομοκρατούν, φοβίζουν και χειραγωγούν το λαό μας, προβλήθηκε και το συγκλονιστικό νέο για τον 17χρονο Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη, για τον οποίο ενώ είχε κινηθεί η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του γιατί πληρούσε τις προϋποθέσεις εγκεφαλικής νέκρωσης, άρχισε να συνέρχεται και να δίνει σημεία εγκεφαλικής λειτουργίας !

  Η παρουσιάστρια των ειδήσεων θέλησε να δώσει το χαρμόσυνο νέο όχι ως θαύμα, αλλά ως μια κατάκτηση του 17χρονου, αλλά και να θέσει τον νευροχειρουργό κ.Σουρτζή προ των " επιστημονικών ευθυνών " του, να αποκαταστήσει δηλαδή την πιθανή παραπληροφόρηση και τη δυσφήμιση της καμπάνιας της δωρεάς οργάνων από ένα τέτοιο " τυχαίο" γεγονός....

  Προς τιμήν του ο νευροχειρουργός είπε ότι εκπλήσσεται για την έκταση που πήρε η είδηση καθώς τέτοια γεγονότα εγκεφαλικά νεκρών ανθρώπων συμβαίνουν, αν και δεν είναι δυστυχώς η συχνότερη έκβαση και πλέον υπάρχει αυτό το ποσοστό να επανέλθει ο "εγκεφαλικά νεκρός" , ποσοστό που τίθεται στη διάθεσή των συγγενών, για να αποφασίσουν να δωρίσουν τα όργανα, ή να μην τα δωρίσουν ελπίζοντας στο θαύμα.

Δηλαδή επισήμανε ότι ο εγκεφαλικά νεκρός που ήδη η οικογένεια του σκέπτεται τη δωρεά οργάνων, συνέβη και άλλες φορές λίγες ώρες πριν τη δωρεά να επανέρχεται και μάλιστα να συνέρχεται πλήρως!

-"Δηλαδή, εσείς αν και επιστήμονας, πιστεύετε στο Θεό; " τραύλισε η τηλεπαρουσιάστρια σα να υπέστη εγκεφαλικό....
-"Ναι πιστεύω", ανταπάντησε "βλέπουμε συχνά στη δουλειά μας το έργο του Θεού, όπως είναι έντονο και το θρησκευτικό συναίσθημα στο νησί", ενώ συνέδεσε το γεγονός με μια πρόσφατη γιορτή του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη.

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη για την πληροφορία της "σχετικότητας της κλινικής νέκρωσης" ενός ανθρώπου που πληρεί τις προϋποθέσεις για δωρεά οργάνων, αλλά και για την ομολογία πίστεως του ιατρού, προσπάθησε να κάνει τον επίλογο λέγοντας ότι  ευτυχώς που γίνονται και " θαύματα" που επιβεβαιώνουν το έργο της επιστήμης", για να δώσει την τελική απάντηση όμως ο νευροχειρουργός με την φράση " ευτυχώς που γίνονται θαύματα δίνοντας και σε εμάς τη χαρά να συμμετέχουμε λίγο σε αυτά"!

Συγχαρητήρια στον κ. Σουρτζή για το θάρρος της επιστημονικής του γνώμης, κόντρα στις προϋποθέσεις και τους όρους της πολιτικής και κοινωνικής ορθότητας, που θέλουν τους "μορφωμένους" ανθρώπους άθεους , συγχαρητήρια στον ιατρό και άνθρωπο για την ομολογία του κόντρα στο ρεύμα!
Υπάρχει ακόμη ελπίδα, το θαύμα στον Ελληνικό λαό είναι ζωντανό !
Χρόνια πολλά, ευλογημένη, φωτισμένη και λεύτερη χρονιά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ,!,για το θαύμα,και μπράβο στον έντιμο γιατρό,που το παραδέχθηκε,!,Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιοι ανεύθυνοι μισούν και κατατρέχουν τα θαύματα,!,που τόσο ανάγκη τα έχουμε.Δεν καταλαβαίνουν πως μόνο ο Χριστός αγαπά τον άνθρωπο;;;και όπου δεν μπορεί η επιστήμη,μπορεί ο Θεός,!.Γιατί λοιπόν τόση υποκρισία;;;Ντροπή και ασέβεια.Χωρίς ίσως να το καταλαβαίνουν μερικές φορές, γίνονται συνεργοί αυτού που μισεί θανάσιμα τον άνθρωπο,δηλ.του αντιχρίστου,διότι ο άνθρωπος είναι περιουσία του Σωτήρα Χριστού μας,!,και αυτός ο αντίχριστος μισεί τον Αληθινό Θεό θανάσιμα και τον ζηλεύει,διότι Έσωσε το δημιούργιμά Του,!,τον άνθρωπο με τη Θυσία Του,!,και την Ανάστασή Του,!,και έκοψε το δρόμο του αντιχρίστου που πλέον λύσαξε και επιτίθετε,διότι θέλει να μας κατασπαράξει από μισος,αφού ποτέ δεν μας αγάπησε,και μας εξαπατά πάντα.